Nieuws / Artikelen met het woord

58208 artikelen gevonden. Artikel 29646 tot 29650
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Hoe Obamacare van de VS een part-time maatschappij maakte

De Patient Protection and Affordable Care Act, in de Amerikaanse volksmond vaak Obamacare genoemd,  heeft het aantal part-time jobs in de VS de hoogte ingejaagd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Nieuwe cijfers wijzen op verdere economische krimp

Het tweede kwartaal heeft niet het economisch herstel gebracht waarop gehoopt werd. Het Centraal Bureau Statistiek (CBS) maakte maandag bekend dat de winkelverkopen in mei zijn gedaald.

Bron: energievergelijking.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Extra banen verwacht voor sector duurzame energie

Volgens het nieuwe energieakoord komen er goede afspraken omtrent de energiebesparing. Word er extra geld uitgetrokken voor schone technologie en ons klimaatbeleid. Het zal extra banen opleveren in de bouw. Dit zijn nog maar enkele punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

OMG: China slorpt al 80% van de globale goudproductie op in 2013!

Dat de Chinezen tegenwoordig stormlopen voor goud, dat kon u HIER al eerder lezen. Zopas kregen we bevestiging uit een andere hoek dat de Chinese honger naar goud ongezien is.

Het blijkt immers uit de nieuwste cijfers van de Shanghai Gold Exchange dat momenteel in 2013 voor maar liefst 1148 ton fysiek goud werd geleverd. Dit is zo maar even 80% van de totale wereldproductie van goud!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

De tijdbom van $ 4 biljoen per dag

Ben Bernanke liet vorige week weten dat hij het nog lang niet ziet zitten om quantitative easing te verminderen, laat staan stop te zetten. Het gaat hiermee in tegen de helft van de leden van de Federal Reserve. De aankondiging dat de Federal Reserve de de geldkraan volle bak open blijft draaien zorgde voor een forse correctie van de dollar, en daar schuilt een groot gevaar zegt