EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29646 tot 29650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Op naar een nieuwe Depressie? deel 1

De Grote Depressie in de VS die uitwaaierde over de rest van de westerse wereld startte in 1929.  In 1933 ontstond er algemeen optimisme dat die geëindigd was.  Vooral de media, aangestuurd door politici en bedrijfsleven, zette de bevolking op het verkeerde been : New Farm Bill To End Depression.  Era Of Fear Is Declared At End Now.  Markets Spur To New Highs.  De song “Happy days are here again” werd gespeeld op de Democratische Conventie.  Wat is de relevantie met anno 2013? Het gaat nu toch een stuk beter in de VS, en in Europa, na 5 jaar crisis? De media en de politici zeggen dat toch? Bewezen kan worden echter dat de Waarheid omtrent de echte staat van de Staat verzwegen wordt, verdraaid, genegeerd en weggemoffeld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

'Ouderen hebben geen idee van kosten zorg'

Slechts tien procent heeft hier een goed beeld van. Een zorgelijke ontwikkeling, zo stelt zorgondernemingsorganisatie Actiz na eigen onderzoek onder ruim drieduizend ouderen.

"Het kabinetsbeleid is er op gericht dat mensen juist steeds meer voor hun eigen zorg moeten gaan betalen", aldus een woordvoerder van Actiz. "Maar het merendeel van onze ondervraagden weet dit niet, is hier niet toe bereid en spaart hier ook niet voldoende voor."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

'Politie grootste werkgever van Nederland'

De politie heeft het grootste werknemersbestand van Nederland. Ondanks de crisis groeide het aantal banen vorig jaar met 500 naar ruim 63.000.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

'PVV wil btw Nederland lager dan in buurlanden'

De btw en accijnzen moeten in Nederland altijd minstens een procent lager zijn dan in buurlanden. Met deze maatregel kan Nederland meer concurrerend worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Rabobank: Nederlandse huizen zijn ondergewaardeerd

Bij iedere gelegenheid geeft de Rabobank aan dat de huizenmarkt op korte termijn gaat stabiliseren. Hier zijn ze ook van overtuigd, maar door steeds dezelfde mededeling de media in te slingeren proberen ze het vertrouwen in de huizenmarkt te verbeteren.

Lees verder op blog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs