EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2966 tot 2970
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

2017: het jaar dat de auto-industrie implodeert?

Wat zal de volgende economische crisis in gang zetten? We weten het niet, maar er zijn kandidaten genoeg. Nadat we eerder deze maand schreven over de zeepbel in studentenleningen, zijn we hier weer met slecht nieuws: de markt van autoleningen begint in de problemen te komen…

Fitch, Moody’s en Morgan Stanley publiceerden de voorbije dagen rapporten over de sector en ze waren allemaal negatief!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Amerikaanse belastingbetaler moet nu toch voor Trumps muur betalen

De Amerikaanse belastingbetaler gaat nu toch voor de muur betalen die president Donald Trump wil neerzetten aan de zuidelijke grens met Mexico. Trump wil die grens van de Verenigde Staten volledig afschermen tegen illegale immigratie vanuit het buurland. Uit geheime documenten die het Witte Huis aan het congres heeft overgemaakt en waarvan de inhoud naar de Associated Press werd gelekt, staat te lezen dat onmiddellijk 18 miljard dollar bespaard moet worden op binnenlandse uitgaven, waaronder infrastructuur en medisch onderzoek.

Trump had tijdens de verkiezingscampagne steeds gezegd dat Mexico voor de muur zou betalen, maar komt daar nu op terug.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

OPINIE: "Het basisinkomen is het antwoord voor een toekomst met robots

Open Vld-Kamerlid en eerste schepen van Hechtel-Eksel Nele Lijnen is een petitie gestart om het basisinkomen onder de aandacht van de regering te brengen. In haar boek 'Win For Life' oppert ze voor een basisinkomen dat de weg naar vrijheid en creativiteit moet plaveien en voor HLN.be legt ze uit waarom dat basisinkomen hét antwoord is op een toekomst met robots. "Ons huidige systeem maakt me boos."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Komt er nu toch een kunstmatig eiland in de Noordzee?

In november 2007 nam de Tweede Kamer een motie aan van CDA’er Joop Atsma. In de motie werd het toenmalig kabinet gevraagd om een verkennend onderzoek uit te voeren naar een tulpvormige Noordzeepolder. Een meerderheid van de Kamerleden dacht dat zo’n kunstmatige eiland wel haalbaar is. Het initiatief voor het eiland kwam van het Innovatieplatform, voorgezeten door CDA-premier Balkenende.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Must-see video: Navalny leert Poetin welk een machtig wapen een drone is

De Russische oppositieleider Alexei Navalny is maandag veroordeeld tot 15 dagen gevangenis voor het negeren van de bevelen van een agent. Hij moet ook een geldboete van 320 euro betalen voor zijn aandeel in het organiseren van een reeks betogingen afgelopen weekeinde. Daaraan namen tienduizenden Russen deel, in gans het land. Ze gingen in meer dan negentig steden de straat op. Ondertussen zijn duizenden betogers opgepakt. Mensenrechtenorganisaties komen advocaten te kort om ze alle rechtsbijstand te geven. “Navalny vormt wel degelijk een bedreiging voor het Kremlin,” schrijft de Times of London in een editoriaal, “omdat hij begrijpt dat het ongenoegen met betrekking tot de corruptie die de Russische staat verlamt een zaak van nationaal belang is geworden.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs