EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29651 tot 29655
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Klant draait op voor prijsstijging supermarkt

Supermarkten hebben tussen 2007 en 2012 de stijgingen van grondstofprijzen vaker en sterker doorberekend aan de consument dan in de jaren daarvoor. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

2 Grafieken die je moet zien! Botst de Dow Jones op een weerstand van 90 jaar geleden?

Het lijkt misschien ver gezocht, maar aanhangers van technische analyse zullen nu twee keer nadenken om nog in de Dow Jones te stappen. Dow Jones 16.000 is een punt dat via verschillende trendlijnen een weerstand vormt. De oudste trendlijn gaat zelfs tot 90 jaar terug in de tijd. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer goud gesmokkeld in India

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - Import goud neemt af

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - Import goud neemt af

In India wordt steeds meer goud het land in gesmokkeld, zo schrijft de Wall Street Journal. Niet verwonderlijk, want de import van goud via de officiële kanalen is door beperkende maatregelen van de regering steeds minder aantrekkelijk geworden. In juni werd de importheffing op goud nog verhoogd van 6 naar 8 procent en vanaf deze week ziet de regering erop toe dat goudhandelaren 1/5 deel van het geïmporteerde goud weer exporteren. Door deze maatregelen is het veel aantrekkelijker geworden om goud het land binnen te smokkelen. Dat gebeurt dan ook op steeds grotere schaal in India.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Grieken krijgen nieuw deel steun

Griekenland heeft voldaan aan de voorwaarden voor het volgende deel van de beloofde hulpleningen ter waarde van 2,5 miljard euro. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Verkoop dit aandeel NIET

Hoe kan een bedrijf met een waarde van $ 60 miljard de beleggers zo omver blazen dat het aandeel op een dag tijd met 25 % kan stijgen? Simpel, omdat het aandeel onterecht genegeerd werd. Facebook overdonderde de analisten met zijn resultaten. Nadat het de laatste tijd wat was achtergebleven, is het op een dag een van de best presterende aandelen geworden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs