EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29656 tot 29660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Tegendraads beleggen met groeilanden, is NU het moment?

De groeimarkten staan in het midden van de storm. Alles wat ook maar ruikt naar groeilanden wordt verkocht. Als tegendraadse beleggers beginnen de handen dan te jeuken. Onderstaand beeld is een overzicht van enkele groeimarkten ETF's (Egypte (EGPT), Turkije (TUR), India (SCIF), Indonesië (IDX) en (IDXJ), Vietnam (VNM) en Thailand (THD) )van gisteren...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

'Libië, niet Syrië is de oorzaak van de stijgende olieprijs'

HamasAnalisten van de Société Générale waarschuwden woensdag voor een olieprijs van 150 dollar per vat indien westerse grootmachten Syrië aanvallen.

Maar volgens Jim Reid van Deutsche Bank heeft een eventuele buitenlandse aanval op Syrië maar een marginaal effect op de olieprijs en ligt de ware reden van de prijsstijging ergens anders:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Miljonair trekt met enorme kudde koeien door Australië

Selfmade multimiljonair Tom Brinkworth maakt van de nood een deugd. Voor een schijntje kocht hij in het noorden van Australië 18.000 koeien, maar om de kosten van het prijzige vervoer naar zijn ranch te beperken, besloot hij de reis te voet af te leggen. In zes maanden trekt hij met zijn nieuwe kudde 1.500 kilometer naar het zuiden. Voor Kerstmis moeten ze thuis zijn.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

'Rutte kost Nederland EU-subsidie'

De Europese fractie van het CDA verwijt premier Mark Rutte dat hij zich onvoldoende heeft ingezet bij de onderhandelingen voor de toekenning van Europese subsidiegelden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

'Geen verdere daling vraag woninghypotheken'

In het tweede kwartaal is de vraag naar woning­hypotheken nog wel gedaald. Als verklaring wijzen de banken vooral op de slechte vooruitzichten op de woning­markt en het lage consumentenvertrouwen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs