EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29656 tot 29660
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Regering Hollande geeft 2,4 miljoen ambtenaren 200 à 300 euro extra

François HollandeDe socialistische regering van François Hollande gaat zo’n 2,4 miljoen Franse ambtenaren in de C-categorie (de laagste in de hiërarchie) per 1 januari 2014 een opslag van 200 à 300 euro per jaar geven. Dat meldt de Franse zakenkrant Les Echos.  Het gaat om ongeveer één op elke twee ambtenaren die Frankijk telt (47%).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

IMF: “Tapering Fed is slecht nieuws voor Europa”

Vermoedelijk zal de soep niet zo heet gegeten worden als hij wordt opgediend, maar indien de Federal Reserve zou overgaan tot het inperken van zijn maandelijks aankoopprogramma van obligaties en mortgage backed securities, zou dit grote gevolgen kunnen hebben voor het kleine herstel van de Eurozone, zegt het IMF volgens een artikel van 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

China koopt dit jaar 1.000 ton goud

Volgens de World Gold Council zullen Chinezen dit jaar ongeveer 1.000 ton goud kopen, nog meer dan vorig jaar en ook meer dan India. Jarenlang was India de grootste afzetmarkt voor goud, maar dit jaar wordt ze ingehaald door de Chinezen. Vooral de vraag naar beleggingsgoud neemt toe.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Biflatie Bulletin : Pensioen op 69?

Als de christendemocraten van België hun zin krijgen wordt 69 jaar de nieuwe pensioenleeftijd. En dan zal de bevolking zoals gewoonlijk het hoofd neerbuigen en slaafs volgen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Fiscus klist sportclubs, vzw's en bedrijfsleiders

Bij gerichte fiscale controles zijn het voorbije jaar honderden sportclubs en vzw's tegen de lamp gelopen. Dat schrijven De Tijd en L'Echo. Van de 284 sportclubs die vorig jaar aan een btw-controle zijn onderworpen, waren er liefst 236 niet in orde. Samen moesten ze hun omzet verhogen met 5,2 miljoen euro, goed voor 1,5 miljoen extra btw-inkomsten voor de staat.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs