EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29671 tot 29675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

Griekse minister van Financiën erkent noodzaak extra hulp

De Griekse minister van Financiën, Yannis Stournaras, heeft vandaag erkend dat zijn land mogelijk in 2014 voor de derde maal een pakket financiële hulp nodig heeft, maar dat zou niet meer dan 10 miljard euro zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

Nutella boos op Nugtella

Dat is uitsluitend verkrijgbaar voor mensen die een speciale vergunning hebben om vanwege hun gezondheid marihuana te kunnen aanschaffen. Nugtella is duurder dan Nutella. Een potje kost 25 dollar (18,65 euro).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

'Mogelijke afwaardering grote banken VS'

Mogelijk staat de overheid namelijk niet meer in alle gevallen klaar om de banken van een ondergang te redden, schrijft Moody's in een rapport waarover Amerikaanse media vrijdag berichten.

Onder meer Goldman Sachs, Morgan Stanley en Wells Fargo staan op de nominatie voor een verlaging. Voor Citigroup en Bank of America is de dreiging niet zo groot, omdat deze banken hun financiële positie de afgelopen jaren hebben weten te verbeteren.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

'Reisadvies Egypte kost branche miljoenen'

Vorige week vrijdag werd het advies aangescherpt, alle niet-essentiële reizen naar hotelresorts aan de Rode Zee en de Golf van Akaba worden sindsdien ontraden.

Het is nog onduidelijk hoe lang het huidige reisadvies van Buitenlandse Zaken blijft gelden. Thomas Cook (Neckermann) verwacht dat de schade door het reisadvies in ieder geval in de tonnen zal lopen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs