EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29671 tot 29675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Bankenexperts: nieuwe crisis niet uitgesloten

Het faillissement van Lehman Brothers in 2008 vormde een dieptepunt in de financiële crisis.

Het faillissement van Lehman Brothers in 2008 vormde een dieptepunt in de financiële crisis.

Vijf jaar na de val van Lehman Brothers is een nieuwe financiële crisis verre van uitgesloten. Amerikaanse zakenbanken lijken weinig van de crisis te hebben geleerd, terwijl in Europa de problemen van zwakke banken nog moeten worden aangepakt. Dat zeggen hoogleraren Harald Benink en Sylvester Eijffinger.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Nog geen akkoord: douaniers zetten stiptheidsacties verder

De onderhandelingen tussen de vakbonden en de overheid zijn op niets uitgedraaid. Twistpunt blijft de forfaitaire vergoeding. De stiptheidsacties op Brussels Airport en in de haven van Antwerpen lopen verder. Ook op de luchthavens in Wallonië worden de acties voortgezet. Vakbondsafgevaardigde Ive Rosseel van ACV verwacht bovendien dat er een gezamenlijke stakingsaanzegging komt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Er is meer dan goud (Kijk op de week)

Het lijkt wel goud tegen de rest op de beurzen. Ofwel zit je in het goudkamp ofwel ben je tegen goud. Maar waarom zou de goudprijs het niet goed kunnen doen terwijl de rest het ook goed doet? Er zijn tientallen argumenten te vinden waarom goud het goed zal doen in de toekomst en er zijn tiental argumenten te vinden dat goud het slecht gaat doen in de toekomst. Op korte termijn zal alvast veel afhangen van wat Ben Bernanke gaat beslissen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Nederlandse handelsposten in opstand tegen ministerie

Vier Nederlandse handelsposten in Duitsland hebben in een brief aan de Tweede Kamer over de sluiting van het consulaat-generaal in München hun kritiek geuit op de 'chaotische' werkwijze van het ministerie van Economische Zaken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Spanje besteedde 95% van de crisishulp aan de bankensector

94,4% van het totale bedrag dat in 2011 door de Spaanse staat aan crisishulp werd uitgegeven ging naar de bankensector. Dat meldt het economisch blog El Salmon op basis van een rapport van de Nationale Commissie voor het Concurrentievermogen (CNC):

Lees verder op express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs