EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29676 tot 29680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

De stierenmarkt voor goud en goudmijnaandelen is nog jong

2013 is voorlopig nog een zwak jaar voor goud en goudmijnaandelen, ondanks de sterke rally van de laatste weken staat de goudprijs en vele goudmijnaandelen nog steeds op verlies sinds het begin van het jaar. Maar de volatiliteit is enorm. Dit is normaal in deze fase van de stierenmarkt. Als je kijkt naar de stierenmarkt van obligaties die al 32 jaar duurt, kan je stellen dat de stierenmarkt voor goud en goudmijnaandelen met zijn 12 jaar nog jong is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Wat heeft gewerkt bij beleggen (deel 5)

Vandaag het vijfde artikel over deze zesdelige minireeks. We stellen het vierde criterium van Tweedy, Browne voor.

4/ Een significante daling van de beurskoers

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

ECB faalt hard in haar primaire kerntaak

Deze onderstaande grafiek laat de ontwikkeling van de consumentenprijzen zien in Griekenland en Nederland. De inflatie in Nederland ligt al een jaar of drie hoger dan 2% en daarmee boven de doelstelling van de Europese Centrale Bank (ECB). Deze streeft ernaar de inflatie in de eurozone dichtbij 2% te houden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Nous irons tous au paradis: het ambtenarenparadijs wel te verstaan

In de film l'Auberge Espagnole (2002) krijgt een Franse jongeman -na een zinderend verblijf van een jaar in Barcelona-  een eerste job aangeboden op een ministerie ergens in de zakenwijk La Défense in Parijs. Op zijn eerste werkdag leggen zijn collega's hem uit wat van hem wordt verwacht wil hij een smetteloos traject tot zijn pensioen afleggen. De jongeman zet het op een lopen.

Elf jaar later blijven jonge Fransen zoals de protagonist in deze prent uitzonderingen. Ondanks de economische malaise waarin onze zuiderburen zich nu al jaren bevinden blijven ze zich afzetten tegen al wat naar ondernemerschap en succes ruikt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Betalen met plastic flesjes voor OV tegoed

OV-tegoed voor plastic.

OV-tegoed voor plastic.

In Bejing is het een succes speciale automaten waar je plastic flesjes kunt inleveren. Voor de flesjes krijg je OV-tegoed waar je mee kunt reizen. Het Algemeen Dagblad vroeg aan de Rotterdamse OV-organisatie RET wat zij van het idee vinden. De RET gaat graag in gesprek met een organisatie die dit ook voor de Rotterdamse metro zou kunnen realiseren.

Lees verder op hetkanwel.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs