EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29676 tot 29680
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Dow Jones sluit af op recordhoogte

Op de beurs van New York heeft de Dow Jones-sterindex vandaag een recordhoogte bereikt. Bij de slotbel klokte de graadmeter 0,15 procent hoger af op 15.569,04 punten. Maar het beeld was wel verdeeld op Wall Street. Technologiebeurs Nasdaq ging 0,59 procent achteruit tot 3.579,27 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Regeringscrisis in Portugal opgelost

De regeringscrisis in Portugal is voorbij. President Aníbal Cavaco Silva stemde dinsdagavond in met de nieuwe ministersploeg van premier Pedro Passos Coelho van de conservatieve PSD. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Nikkei kan nog 30 % stijgen

De electorale overwinning voor de Japanse premier Shinzo Abe afgelopen weekend zou de Nikkei wel eens richting de 20.000 punten kunnen stuwen en de koers van de yen tot boven de 105 ten opzichte van de dollar. Dat zei de topman van een van de grootste asset managers van Azië op fondsnieuws.nl.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Daar is de volgende bubbel alweer!

De markten bevinden zich in een soort bubbel modus, waarbij iedereen overal bubbels ziet opduiken. Eigenlijk betreft het telkens mini-bubbels die zonder meer op naam van de Federal Reserve geschreven mogen worden. Inderdaad, die overspoelt alles en iedereen met geld vers van de drukpers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Kunnen grote banken binnenkort niet meer handelen in grondstoffen?

heeft de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) vorige week een brief geschreven naar de grote spelers op de grondstoffenmarkt dat er mogelijk een diepgaand onderzoek komt naar hun grondstoffenactiviteiten. De CFTC is tot die beslissing overgegaan nadat het meervoudige klachten had ontvangen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs