Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 29686 tot 29690
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Tienduizenden maken bezwaar tegen huurverhoging

Zo'n zestigduizend mensen hebben in de afgelopen twee maanden bezwaar gemaakt tegen de inkomensafhankelijke huurverhoging.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

ING BeleggersBarometer: Positieve stemming houdt niet aan

Het sentiment onder particuliere beleggers blijft wisselend. Waar de ING BeleggersBarometer in mei nog uitkwam op 110, de hoogste stand van dit jaar, kelderde in juni de stemming naar een dieptepunt van 91 punten. Beleggers waren in juni negatiever over de economie en over de waarde van hun beleggingen over het afgelopen kwartaal. Ook zijn ze minder positief over de komende drie maanden wat betreft economie, beleggingen, de eigen financiƫle situatie en over de vooruitzichten voor de AEX. Dit blijkt uit het maandelijks onderzoek onder particuliere beleggers in opdracht van het ING Investment Office.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Koen Geens trekt trukendoos open voor afbouw schuld

Minister van Financiƫn Koen Geens (CD&V) bestudeert de mogelijkheid om alle overheidsinstellingen te verplichten het spaarpotje dat ze hebben, te beleggen in overheidspapier. Dat schrijft de krant De Standaard vandaag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Bernanke: steunprogramma voorlopig nog nodig

WASHINGTON (ANP) - Het opkopen van obligaties blijft voorlopig nodig om de Amerikaanse economie te stimuleren. Dat heeft centralebankpresident Ben Bernanke woensdag gezegd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Olieprijs stijgt naar record voor 1,5 jaar

De olieprijs is woensdag scherp gestegen nadat uit cijfers van de Amerikaanse overheid bleek dat de voorraden ruwe olie in de VS vorige week sterk zijn afgenomen.