EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29686 tot 29690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Economische bedrijvigheid eurozone op hoogste peil in ruim twee jaar

De economische bedrijvigheid in de eurozone is in augustus gestegen naar het hoogste niveau in 26 maanden. Dat maakte marktonderzoeksbureau Markit bekend op basis van een voorlopige raming.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Tapering komt er … NIET!

Bernanke blijft de economie ondersteunen met het stimuleringsprogramma van $85 miljard per maand. Binnen de Amerikaanse centrale bank is men het er unaniem over eens dat de stimulering op den duur afgebouwd moet worden, maar de economische vooruitzichten zijn nog niet goed genoeg om daar nu al mee te beginnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Dit kleine land kan de wereld van (edel)metalen op zijn kop zetten

Heel de wereld is in elkaar verweven. Dit is niet alleen het geval op de financiële markten, maar ook in de industrie. Veel van de globale bedreigingen in de industrie voor (edel)metalen komt uit Zuid-Afrika.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Golf van faillissementen en werkloosheid nog niet voorbij

De Belgische economie zit niet langer in een recessie en het herstel komt op gang. Na een minieme groei dit jaar, zou de economie volgend jaar met iets meer dan 1 procent aantrekken. De faillissementsgolf zal echter nog een tijdje aanhouden en ook de werkloosheidsgraad klimt verder omhoog, tot boven 9 procent. Dat staat in de economische vooruitzichten voor België die KBC publiceerde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Europese beurzen beschikken over nog heel wat potentieel

De problemen in de Eurozone halen misschien niet langer meer de voorpagina’s maar dat betekent niet dat ze op onverklaarbare wijze in de lucht zijn opgelost. Onze regio wordt nog steeds geplaagd door onderhuidse onrust, een onzekere toekomst voor de Euro,…

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs