Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 29691 tot 29695
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

Europese werkgroep over euro-obligaties in de steigers

De Europese Commissie heeft een werkgroep in de steigers gezet die de uitgifte van euro-obligaties tegen het licht gaat houden. Dat heeft commissievoorzitter José Manuel Barroso aangekondigd in het Europees Parlement in Straatsburg. Aan het hoofd van de elfkoppige groep komt de Oostenrijkse Gertrude Trumpel-Gugerell, voormalig directeur van de Europese Centrale Bank.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

Autoverkoop holt achteruit

De autoverkoop in Nederland holt achteruit door de crisis. In de eerste helft van dit jaar werden ruim 36 procent minder nieuwe auto's verkocht vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

Ook een enorme rush naar fysiek koper

Er is niet alleen een ware rush naar fysiek goud in China door de forse daling van de goudprijs, er is ook een rush gaande naar fysiek koper door de forse daling van de koperprijs. Aziatische landen, met China op kop, maken gretig gebruik van zwakke papieren prijzen om fysieke grondstoffen in te slaan, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

India importeert nu 1/2 van de globale jaarproductie van zilver

Wat is de grote winnaar van de "war on gold" in India denk je? Inderdaad, zilver. Nu de Indische overheid steeds meer de aankoop van goud aan banden wil leggen, zijn de Indiërs verplicht over te stappen op de zwarte markt voor goud of … naar zilver. De vraag naar zilver is de laatste maanden geëxplodeerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

Spaanse premier: Ergste van crisis is achter de rug

Het aantal werklozen in Spanje is in juni iets gedaald, bij het begin van het toeristische hoogseizoen. Volgens de Spaanse premier Mariano Rajoy is dit het begin van een dalende trend, omdat volgens hem het ergste van de crisis achter de rug is.