Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 29691 tot 29695
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

S&P: Nederlandse huizenmarkt waarschijnlijk verder omlaag

Nederlandse hypotheekobligaties presteren stabiel, ondanks een waarschijnlijke verdere daling van de huizenprijzen, stelt Standard & Poor's in een vrijdag verschenen rapport.

In het rapport gericht op Nederlandse gesecuritiseerde hypotheekobligaties, stelt de kredietbeoordelaar dat het aantal wanbetalingen weliswaar iets is opgelopen, maar dat de hypotheekportefeuilles 'relatief stabiel' zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

VS obligatiemarkt is een ponzi-markt

Scott Minerd, global chief investment officer bij Guggenheim Partners, zegt in een recente nota dat de markt voor overheidsobligaties in de Verenigde Staten niets minder is dan een ponzi-markt. Dit kan alleen maar blijven duren totdat alles in elkaar stuikt, zo staat op MarketWatch...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

VIDEO: Agnico-Eagle Mines CEO Sean Boyd over de goudprijs

Sean Boyd, de geroemde CEO van Agnico-Eagle Mines, was te gast op Bloomberg TV om zijn visie te geven op de turbulentie in de goudmarkt.

Boyd voorziet dat de goudprijs zijn klim kan hervatten. Hij verwacht 1800 dollar/ounce binnen 12 maanden. De reden: FUNDAMENTALS!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

Japan en Europa kiezen voor het 'bail-in' model

De populariteit van de bail-in aanpak groeit met de dag. Men is gecharmeerd van het idee om ook de vermogende spaarders en obligatiehouders aan te pakken als een bank in de problemen komt. Niet langer krijgt de belastingbetaler de rekening voorgeschoteld.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

De Geus: angstwekkend dalende inflatie

''De inflatie is gestegen naar 1,4%, het is echter verstandiger om te kijken naar de zogeheten GDP deflator. Die bevestigt het beeld dat de inflatie zeer laag is, er is dus niets aan de hand''', aldus Hans de Geus. ''De inflatie is bijna een beetje aan de lage kant en hij is ook onder de doelstelling van de ECB, maar wat kan de ECB doen? Op dit moment zitten we gevangen in een angstwekkend dalende inflatie''. Bekijk de uitleg van De Geus.