EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29691 tot 29695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Goudprijs stijgt het sterkste in september

September is traditioneel een sterke maand voor de goudprijs. In India is de oogst achter de rug en met het geld koopt de Indiase bevolking gouden juwelen en baren. Er zijn ook veel festivals en huwelijken in de tweede jaarhelft, traditioneel wordt er veel goud gegeven als geschenk voor deze trouwpartijen die tot 5 dagen kunnen duren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Internationale economie kantelt?

Terwijl de rijkere landen er economisch toch iets beter voorstaan (of minder slecht), neemt de groei in veel opkomende landen net af.  Een verontrustende ontwikkeling indien deze doorzet, want de groei van de wereldeconomie stoelde net op deze regio’s.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Ron Paul gelooft dat goudprijs kan exploderen

Er zijn goudkevers, er zijn goudstieren en wie weet nog veel meer dieren die geloven in een stijging van de goudprijs. Er is echter maar 1 Ron Paul en zoals we allemaal weten is die buitengewoon bullish voor de edelmetalen. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Dit is waarom groeilanden niet meer groeien

Er leek geen einde aan te komen, de groeilanden waren de redders van de globale economie. Met de financiële crisis en de Europese crisis waren het de groeilanden die het initiatief namen op het internationale niveau. De ontwikkelde landen lagen in de lappenmand, de groeilanden zouden de nieuwe machthebbers van de wereld worden. Maar het feestje lijkt (voorlopig?) over.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs