EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29696 tot 29700
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Wordt goud de moeder van de short-squeezes?

Short-selling is als je iets leent en belooft om dat later terug te geven maar eigenlijk verkoopt aan iemand anders. Uiteindelijk zal je dat goed of activa zelf moeten kopen om terug te geven. Bij naakt shorten doet de traders zelfs niet meer de moeite om iets te lenen. Het komt er op neer dat bij stijgende prijzen de traders terug op de markt moeten om te kopen. Dit is wat er nu gaande is op de goudmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Huishoudportemonnee wordt steeds leger

Vormde het beschikbare inkomen van huishoudens in 1992 nog ruim 54 procent van het bruto binnenlands product (bbp), vorig jaar lag dat aandeel op krap 45 procent. Een steeds groter deel van wat in Nederland verdiend wordt, komt huishoudens op een andere manier ten goede, namelijk in de vorm van collectieve zorguitgaven en toekomstige pensioenaanspraken.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Is Miami het nieuwe Detroit?

De Amerikaanse beurswaakhond U.S. Securities and Exchange Commission (S.E.C.) heeft de stad Miami in beschuldiging gesteld van fraude bij de plaatsing van obligaties. Miami zou de slechte toestand van de stadskas verdoken hebben om geld te kunnen ophalen bij de uitgifte van obligaties, zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Nieuwe huizenbubbel in de VS?

De huizenverkoop steeg in juni met 8,2 % op jaarbasis in de Verenigde Staten. De huizenprijzen zijn de laatste 12 maanden met 13,5 % gestegen, waarvan een stijging met 21 % de laatste 4 maanden. Dit brengt de huidige huizenprijzen op 7 % van de hoogste prijzen die werden betaald tijdens de huizenbubbel van 2003 - 2007. Dit is een nieuwe bubbel zegt de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Spaanse recessie mildert

De Spaanse economie is in het tweede kwartaal 0,1 pct gekrompen tegenover het vorige kwartaal, toen de achteruitgang nog op 0,5 pct uitkwam. Dat blijkt uit een prognose van de Spaanse nationale bank.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs