EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2971 tot 2975
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

Juncker wil meer dan 50 miljard van Britten. Theresa May wil 10 miljard terug.

Deze week wordt de Brexit officieel in gang gezet via het omstreden ‘Artikel 50’. Dat het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie voor een zware onderhandelingsperiode staan, is voor iedereen duidelijk. Het zwieren met grote getallen is begonnen. Theresa May eist al minstens 9 miljard pond terug van Brussel.

Afgelopen weekend vierde de Europese Unie ’60 jaar Verdrag Van Rome’. Gezien de huidige toestand in de EU valt er echter weinig te vieren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

Nieuwe lijst van Forbes is bekend. Wie is rijkste van de wereld?

Het zakenblad Forbes komt jaarlijks met haar lijst van grootste miljardairs. Wie zag zijn of haar vermogen verloren gaan en wie ging er op vooruit? We geven kort een overzicht met de belangrijkste namen uit de lijst van dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

Olieproducerende landen pleiten voor langer bevriezen productie

Oman, Venezuela en Irak willen dat de olieproductie langer dan afgesproken wordt bevroren. Ze pleitten zondag voor een verlenging van het vorig jaar gesloten akkoord.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

Iran straft vijftien Amerikaanse bedrijven voor steun aan Israël

Iran vaardigt sancties uit tegen vijftien Amerikaanse bedrijven vanwege hun steun aan Israël en "aan de terroristische acties van dat regime". Dat heeft het officiële Iraanse persagentschap Irna vandaag gemeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

Benzineschaarste in olierijkste land ter wereld

Lange rijen voor supermarkten, bakkerijen en apotheken waren al dagelijkse kost in Venezuela, maar de laatste tijd staan er ook wachtrijen aan tankstations. Dat is op zijn zachtst gezegd opvallend, want Venezuela heeft een van de grootste oliereserves ter wereld. Sommige tankstations zijn gesloten.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs