EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29711 tot 29715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Europese beurzen bieden momenteel de beste winstkansen

De pessimisten hebben ongelijk gekregen, de beurzen hebben tot dusver sterke prestaties geleverd. Laura Fitzsimmons, vice president futures & options bij JPMorgan Investment Bank, is van mening dat in dit scenario op korte of middellange termijn geen verandering zal komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Italiaanse huizenmarkt stort verder in

Als we het hebben over de grootste vastgoedcrash in Europa, hebben we het altijd over de Spaanse vastgoedmarkt. Maar in de schaduw van de Spaanse vastgoedcrash gaat de Italiaanse vastgoedcrash onverminderd voort. En alle beweringen dat een herstel voor de deur staat omdat de prijzen nu al zo sterk daalden, zijn een maat voor niets door een simpele reden: demografie, zegt Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

London Fashion Week brengt Britse economie zo'n 120 miljoen euro op

Het modecircus werd gisteren opgedoekt in New York en gaat vanaf vandaag weer van start in de Britse hoofdstad. De London Fashion Week zou volgens de British Fashion Council naast heel wat mode inspiratie voorzien ook zo'n 100 miljoen pond (118,92 miljoen euro) opbrengen aan de Britse economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Huizenprijzen zullen stijgen, maar vraag is wanneer

Nederlandse koopwoningen zijn op dit moment relatief goedkoop. Dat de prijs zal stijgen is daarom duidelijk voor Rabobank. De vraag is nog wel wanneer en met hoeveel.

Dat is de belangrijkste conclusie uit een onderzoek naar de woningmarkt dat Rabobank vrijdag presenteerde.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Alleen nog maar rijken en armen (deel 1 van 2)

De middenklasse is aan het verdwijnen, dat is de onheilspellende boodschap die onderzoekers aan de Katholieke Universiteit van Leuven (België) brengen. 

De middenklasse is aan het verdwijnen, dat is de onheilspellende boodschap die onderzoekers aan de Katholieke Universiteit van Leuven (België) brengen. 

Enkel nog topjobs en rotklussen blijven straks over.  Tijdens crisissen verdwijnen middenklasse-banen het snelst maar ook in goede economische tijden sneuvelen ze!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs