Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 29711 tot 29715
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

De 8 zotste voorspelling over de goudprijs

Er zijn er die dachten dat de goudprijs tot in de hemel zou stijgen door het soepele monetaire beleid. Er zijn andere die goud zo goed als niets meer waard achten. Samen met andere activa zit de goudprijs momenteel in de uitverkoop en staat het op het laagste niveau sinds 2010.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

(AUDIO) Ierse topbankiers haalden bailoutbedrag 'uit hun achterwerk'

De Ieren leverden hun soevereiniteit en miljarden euro’s in om hun hachje te redden, maar nu blijkt dat de redding van de Anglo-Irish Bank door de top van die bank werd gedicteerd met als enig doel zo veel mogelijk geld aan de Ierse centrale bank te onttrekken.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

'Europese bedrijven hebben 3,5 biljoen nodig'

Middelgrote Europese bedrijven hebben de komende 5 jaar een financieringsbehoefte van 3,5 biljoen euro. Ze zullen moeite hebben om dat geld bij elkaar te krijgen, omdat banken steeds minder aan ze lenen. Dat stelt kredietbeoordelaar Standard & Poor's.

Bron: geennieuws.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Italië moet over 6 maanden gered worden

Nog een maand of zes en Italië zal de weg van Griekenland volgen en moet aan het Europese reddingsinfuus. Gaat u maar vast even sparen, ondanks de oproep van het kabinet dat het geld moet rollen, want Italië  heeft een schuld van 2.1 biljoen euro schulden  ( duizend miljard is een biljoen) en  staat daarmee als derde op de wereldlijst van landen met de hoogste nationale schulden na de VS en Japan. De op een na grootse Italiaanse bank Mediobanca kondigde in een vertrouwelijk bericht aan grote klanten, reeds aan dat de bank zeer binnenkort om steun bij de Italiaanse regering, dus in Brussel en Frankfurt moet aankloppen.

Bron: blog.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Politiek roept op om vertrouwen te hebben

Het kabinet gaat weer miljarden bezuinigingen ten koste van onze portemonnee. Toch roepen zij ons op om risico’s te nemen en het opgepotte geld uit te geven. De politiek moet ons eerst maar vertrouwen geven.

PvdA leider Diederik Samsom zoekt naar een manier om consumenten te motiveren om hun spaargeld te consumeren. De politiek is bezig om ons steeds verder uit te kleden. Aan de andere kant hebben ze het lef om te roepen dat wij vertrouwen moeten hebben. De aangekondigde bezuinigingen maakt mij juist nog zuiniger.