EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29716 tot 29720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

€100.000 belastingvrije schenking aan kinderen vanaf 2014

Het kabinet heeft plannen om in 2014 een schenking van 100.000 euro belastingvrij te maken. De schenking moet in de eigen woning worden gestoken. Je kunt met het belastingvrije bedrag een huis kopen, op de hypotheek aflossen of het huis verbouwen. Netwerk Notarissen heeft in reactie op dit bericht een brief gestuurd aan de minister van Financiën. Het schenken van zo’n groot bedrag moet worden vastgelegd in een notariële akte, stellen Netwerk Notarissen.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Bezorgheid over Syrië weegt op beurzen en olieprijzen

De bezorgdheid rond een escalatie van het conflict in Syrië heeft de olieprijs nog meer omhoog gedreven. De prijs voor Amerikaanse olie bereikte vandaag het hoogste peil sinds mei 2011, nadat de koers gisteren al sterk was gestegen. Ook de beurzen hebben last van crisissituatie in Syrië.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

DING DONG: Zilverprijs @ 25 dollar!

De prijs van zilver heeft de smaak van de stijgende trend weer goed te pakken. Vandaag tikte de prijs op een gegeven ogenblik bijna 3% hoger, om post te vatten boven 25 dollar!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Economie slecht? Start een oorlog

Zoals brood en spelen ten tijde van de Romeinen worden wielrennen en voetbal in “gewone” tijden gebruikt om de massa af te leiden.  In harde economische tijden moeten extremere afleidingen gezocht worden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

De miserie van financiële bubbels

Speculatieve bubbels maken een klein deel van de bevolking zeer welvarend ten koste van een groot deel van de bevolking. Het maken van speculatieve bubbels vereist de aanwezigheid van drie entiteiten: centrale banken, commerciële banken en een overheid. Verwoestende speculatieve bubbels worden gedreven door kredietexpansie, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs