EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29716 tot 29720
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Infographic: Amerika in 1940 en in 2010

Deze infographic van het Amerikaanse Census Bureau laat zien hoe Amerika in een periode van zeventig jaar veranderd is op het gebied van onderwijs, de arbeidsmarkt en etnische diversiteit. Bekijk de infographic op Marketupdate.nl

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Tekort op Japanse handelsbalans naar nieuw record

Sinds de kernramp van Fukushima is de handelsbalans van Japan structureel verslechterd. Het land moet meer fossiele brandstoffen importeren en betaalt daar door de zwakke yen ene hogere prijs voor. Hoe kan Japan nog uit dit dal kruipen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Goud klaar voor de perfecte storm

Als derivaten worden gecreëerd onderscheidt men zich van de marktwerking van vraag en aanbod. Er komen speculanten op de markt die er enkel op uit zijn om winst te maken met de derivaten, zonder fysieke levering. Dit brengt de nodige liquiditeiten naar de markt. Maar wat als de markt van kant wisselt? Vraagt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Biflatie Bulletin : Afvallen in ruil voor goud

Voor iedere kilogram die je verliest ontvang je een gram goud! Je gewicht in goud waard dus, letterlijk.  Helaas toch niet voor u of ons weggelegd, daarvoor moet je in een schatrijke oliestaat wonen zoals Dubai.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Kim en Kanye kopen gouden toiletten voor 580.000 euro

Kim Kardashian en Kanye West hebben 580.000 euro stukgeslagen op vier gouden toiletpotten. Ze treden in de voetsporen van Lenin, de eerste premier van de Sovjet-Unie. Hij liet een gouden toilet bouwen om de nutteloosheid van goud aan te tonen.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs