Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 29721 tot 29725
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

China grootste bierproducent ter wereld

China was vorig jaar de grootste bierproducent ter wereld met een productie van ruim 490 miljoen hectoliter. Dat maakte de Duitse Barth-Haas Group, 's werelds grootste hophandelaar bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Merrill Lynch kijkt weer naar boven voor goud

Mary Ann Bartels, TA specialist bij Merrill Lynch, geeft haar visie op de goudprijs. Ze is er nog niet van overtuigd dat de definitieve bodem bij goud al geplaatst is, maar denkt dat later op het jaar de prijs hoger kan naar 1478 dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

EU wil banken kunnen dwingen te sluiten

Europese banken die in de problemen zijn geraakt moeten door de Europese Commissie gedwongen kunnen worden te sluiten of te herstructureren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Nieuwe ontslagronde bij Blackberry

BlackBerry, voorheen bekend als Research In Motion, gaat opnieuw flink snijden in zijn personeelsbestand. Vooral het middenkader is de klos bij de komende ontslagronde. Dat schreef zakenkrant Wall Street Journal gisterenavond. Vorig jaar schrapte de Canadese smartphonefabrikant al 5.000 banen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Een probleem nog groter dan ‘Global Warming’ (maar wel goed nieuws voor zilver)

Gaan we straks weer dood aan een simpele keelontsteking of een geschaafde knie? Antibiotica mag dan wel één van de grootste succesverhalen uit de geschiedenis zijn; steeds meer bacteriën laten er zich moeilijker door uitroeien.