EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29726 tot 29730
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

De ultieme nachtmerrie voor de Fed: hoge werkloosheid en zwakke groei

Morgan Stanley’s chief economist Vincent Reinhart is van mening dat de jobrapport voor de afgelopen maanden in de US de ultieme nachtmerrie van de Federal Reserve uitdrukken. De jobcreatie is namelijk nog onvoldoende om de werkloosheid te doen afnemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Er bestaat nog maar een activa die beleggers willen

In het begin van dit jaar vloeide er ontzettend veel geld in Amerikaanse aandelen. Er werd overal gesproken over de grote rotatie waarbij het geld vloeide van obligaties naar aandelen. Sindsdien is de instroom van vers geld in aandelen rustig geworden,... tot in juli zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Faillissement Detroit treft Europese banken

Het Belgische Dexia, het Zwitserse UBS en het Duitse Hypo Real Estate lijden financiële schade door het bankroet van de Amerikaanse stad Detroit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

De rijkste 200 mensen ter wereld hebben meer geld dan de armste 3,5 miljard!

Monetaire versoepeling heeft de laatste 5 jaar de ongelijkheid in de wereld helemaal op zijn kop gezet. De rijken worden rijker, de armen worden armer en de middenklasse verdwijnt als sneeuw voor de zon. De rijkste 200 mensen hebben een vermogen van $ 2,7 biljoen terwijl de armste 3,5 miljard mensen amper een vermogen hebben van $ 2,2 biljoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Aantal miljonairs in Nederland gestegen

Deze zogenoemde dollarmiljonairs zijn goed voor een gezamenlijk vermogen van 396 miljard dollar, een stijging met 8,7 procent. Dat meldde de internationaal opererende Boston Consulting Group (BCG) maandag.

De firma schrijft de stijging van het aantal miljonairs en zijn belegd (pensioen)vermogen toe aan de betere prestaties van de aandelenmarkten in 2012.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs