EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29746 tot 29750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Olie duurder door escalatie conflict Syrië

Militair ingrijpen door Westerse landen lijkt daarmee een stap dichterbij te komen. Dat voedde zorgen over de beschikbaarheid van olie uit het Midden-Oosten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

6 procent van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar de auto de deur uit gedaan

De eigen auto is de veeleisende 'mystery guest' onder je maandelijkse uitgaven. Een luxebeestje. Dat je elke maand een bom duiten kwijt bent, weet je als autobezitter. Maar hoeveel? Omdat je kosten verstopt zitten in brandstof, wegenbelasting, verzekering, parkeren en onderhoud, blijft het gissen naar de werkelijke kosten. Bij elkaar opgeteld gaat het al gauw om honderden euro's. Daarmee ben je er nog niet. Vanaf het moment dat je met je nieuwe auto de deur uit rijdt, weet je dat je nooit van zijn leven hetzelfde bedrag terugziet bij inruil of verkoop. Die afschrijving zie je niet terug bij je maandelijkse kosten. Gelukkig is er internet om deze afschrijvingskosten mee te nemen in je berekening. Zowel met de autokostentool van de ANWB ( anwb.nl/auto/autokosten ) als van Autoweek ( autoweek.nl/kostenberekening ) schieten de maandelijkse uitgaven voor een zuinige middenklasser uit 2008 richting de 450 euro. En dat al bij een bescheiden aantal van 15.000 kilometers per jaar. Snelheidsovertredingen niet meegerekend…

Lees verder op metronieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Eric Sprott over de manipulatie door centrale banken en een verdubbeling van de goudprijs

In een interview voor Sprott Money News geeft Eric Sprott zijn mening over de goudmarkt. Volgens Sprott zitten de centrale banken achter de ontmoedigingen van de verkoop van fysiek goud (vooral in India). De situatie op de goudmarkt is zo precair aan het worden dat de goudprijs wel eens zou kunnen verdubbelen de komende 12 maanden, zo staat op Sprottgroup.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Minimaal minimumloon

Quote van de Dag : “No family gets rich from earning the minimum wage In fact, the minimum wage does not even lift a family out of poverty”. Jon Corzine, (omstreden) Amerikaans zakenman.

Quote van de Dag : “No family gets rich from earning the minimum wage In fact, the minimum wage does not even lift a family out of poverty”. Jon Corzine, (omstreden) Amerikaans zakenman.

De WageIndicator Foundation, de internationale stichting achter de Nederlandse Loonwijzer, heeft berekend dat je in Nederland voor een “redelijk bestaan” voldoende hebt aan een “fatsoensmaandloon” van 1120 euro per persoon.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

'Amsterdamse beurs begint lager'

Ook de andere Europese aandelenmarkten begonnen met verliezen. De toenemende dreiging van een militaire interventie van de Verenigde Staten in Syrië zorgde voor terughoudendheid onder beleggers.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs