EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29746 tot 29750
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Column Kees de Kort | Alle ballen op bezuinigen

In het tweede kwartaal van 2013 is er sprake geweest van een krachtige toename van de economische groei in Duitsland. Tenminste, dat zegt de president van de Bundesbank, Jens Weidmann. "Krachtig. Dat moet je niet met een korreltje zout nemen'', reageert BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Worden Goldman Sachs en JP Morgan uit fysieke metaalopslag gedrukt?

De US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) heeft afgelopen vrijdag gezinspeeld op een grootschalig onderzoek naar de praktijken van partijen die metalen opslaan in pakhuizen. In wat lijkt op een gecoördineerde actie, heeft de Federal Reserve gelijktijdig aangekondigd de bemoeienis van grootbanken met handel in fysieke metaalmarkten te herzien.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Nederlandse economie bevindt zich in stormachtig weer

Nederland wordt nog steeds tot de kernlanden van de Eurozone gerekend, maar dat imago wordt in snel tempo uitgehold. De Nederlandse economie zit in zak en as en de bankensector wordt geconfronteerd met de gevolgen van de klappen die op de huizenmarkt werden uitgedeeld.

Bovendien lijkt er weinig verbetering in zicht te zijn. De Nederlandse centrale bank waarschuwde dat het land voor een trage en complexe economische opleving staat, die zelfs trager zal verlopen dan werd verwacht. Het hoeft waarschijnlijk geen betoog dat die verwachtingen al niet te hoog gespannen waren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Belgische staatsschuld dikt aan tot 104,5 procent

De Belgische staatsschuld is tijdens het eerste kwartaal van 2013 opgelopen tot 104,5 procent van het bbp. Dat heeft het Europees statistisch bureau Eurostat bekendgemaakt. Daarmee ligt de schuldgraad 4,7 procentpunt hoger dan tijdens het laatste kwartaal van 2012, toen de staatsschuld 99,8 procent van het bbp bedroeg, en 2,6 procentpunt hoger dan in het eerste kwartaal van 2012, toen het nog om 101,8 procent ging.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Goud vloeit van VS naar China

De vraag naar goud vanuit China is overweldigend. Onderstaande presentatie legt mooi uit hoe het goud "vermoedelijk" van de COMEX/NYSE naar China vloeit. En dan wordt er nog niet gesproken over de rest van de wereld. De enorme vraag naar fysiek goud zorgt ervoor dat er een groot gat is tussen de waarde van het fysieke goud en de prijs van het papieren goud zegt

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs