EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29751 tot 29755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Terra Travel in financiële problemen

Terra Travel, de organisatie achter ondermeer Baobab Reizen en Summum Reizen, zit in de financiële problemen. De organisatie heeft aan Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) niet meer te kunnen voldoen aan de verplichtingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Pensioenfondsen beleggen 14 procent in Nederland

Nederlandse pensioenfondsen beleggen slechts 14 procent van het totale vermogen in eigen land. Dit laat de Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag weten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

BREAKING! Dit kan de olieprijs fors hoger duwen, voor lange tijd

De aankomende oorlog in Syrië heeft de prijs voor Brent crude naar zijn hoogste niveau in 5 maanden geduwd tot $ 112. Opmerkelijk is dat dit gebeurt in het zomerseizoen, waar er minder verbruik is en de prijzen traditioneel dalen. Maar er is nog meer verontrustend nieuws. Als Rusland zijn banden met het regime van Assad verbreekt, is Saoedi-Arabië bereid mee te werken aan hogere olieprijzen, voor lange tijd, zegt The Sydney Morning Herald.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Spanning en sensatie in de regio Asia Pacific

Op de markten worden de gebeurtenissen in de U.S. op de voet gevolgd. Het scenario is inmiddels genoegzaam bekend. De Amerikaanse centrale bank wil gaan taperen maar moet bijzonder behoedzaam omgaan met het vrijgeven van meer details daaromtrent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

China, Rusland en Duitsland tegen de rest van de wereld met als inzet … goud.

Volgens Stephen Leeb gaan we op termijn twee blokken zien in de wereld. Aan de ene kant zijn er de landen China, Rusland en Duitsland, aan de andere kant staat de rest van de wereld. Inzet van dit alles is het goud. Er zal een race ontstaan naar al het beschikbare fysieke goud en dit zal de prijs voor het edelmetaal de hoogte in sturen, vertelt Stephen Leeb aan King World News.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs