EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29751 tot 29755
Geplaatst op: zondag 21 juli 2013

VS overwegen verbod op grondstoffenhandel banken

De Amerikaanse autoriteiten overwegen om een verbod in te stellen op de handel in grondstoffen door banken. Dat meldde vandaag de krant Financial Times op basis van bronnen. Hoge functionarissen van de Federal Reserve zouden de afgelopen weken de zaak met banken hebben besproken. Daarmee zou een einde komen aan de lucratieve handel in onder meer olie en gas door instellingen als Barclays, Goldman Sachs en Morgan Stanley, schreef de krant.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 21 juli 2013

Goud en zilver report (Week 29)

De goudprijs steeg de afgelopen week met 0,28%, terwijl zilver juist 2,7% goedkoper werd. De afgelopen twee jaar is zilver nog niet zo goedkoop geweest ten opzichte van goud als nu. Lees het volledige artikel op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 21 juli 2013

Japan waarschuwt Britten bij EU te blijven

De Britse krant The Sunday Times meldt dat naar aanleiding van een memo van Japan aan de Britten.

Hierin staat dat Japanse bedrijven investeren in het Verenigd Koninkrijk omdat ze het land zien als een toegangspoort naar Europa. Afstand doen van de EU zou daarom niet slim zijn.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 21 juli 2013

'Dexia lijdt onder faillissement Detroit'

De Belgische financiƫle krant De Tijd meldt zaterdag dat de bank net voor de crisis schuldpapier van de stad heeft gekocht, waarmee Detroit het pensioenfonds van de stad financierde.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 21 juli 2013

Export Japan neemt flink toe

De waarde van de Japanse export nam vorige maand toe tot 5,8 biljoen yen (circa 45 miljard euro). Japan profiteerde daarbij van de flinke daling van de yen ten opzichte van de dollar.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs