EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29756 tot 29760
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

De Bundesbank kan fluiten naar het goud

De Duitse Bundesbank wil 300 ton goud ophalen bij de New York Fed. Volgens vermogensbeheerder William Kaye is dat goud al lang uitgeleend aan banken, die het doorverkocht hebben aan landen als China, Rusland en India.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Jim Sinclair: De goudprijs gaat nu naar $ 3.500

Volgens Jim Sinclair is de sterke stijging van de goudprijs gisteren te danken aan de forse daling van de goudvoorraad van de COMEX dat vrijdag bekend gemaakt werd. Dit duidt nog maar eens aan dat de manipulatie van de papieren goudprijs op zijn laatste benen loopt. De echte waarde van goud komt nu stilaan boven water en zal minstens $ 3.500 blijken te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Dit is waarom 3D printing in 2014 zal exploderen

De sector van 3D is tot nu toe een succesverhaal op de beurs, in praktijk maakt de technologie ook een enorme opmars, maar zijn de toepassingen vooralsnog beperkt. Maar daar kan binnenkort verandering in komen. In februari 2014 vervallen er immers enkele sleutelpatenten in de sector wat de markt volledig open zal breken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Gezinnen door crisis op straat

Als gevolg van de economische crisis wordt een groeiend aantal gezinnen in ons land dakloos en blijkt niemand in staat hen te helpen. Het Leger des Heils en de Federatie Opvang luiden de noodklok, zij maken zich zorgen over deze nieuwe groep daklozen.

Lees verder op telegraaf.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs