EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29761 tot 29765
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

HUI-index herovert 250 punten: dit is het volgende koersdoel!

Zoals we hier vanmorgen reeds voorspelden, staat de goudmijnsector vandaag in vuur en vlam! De HUI index noteert op het moment van 255 punten, waarmee de psychologische en technische weerstand van 250 punten herovert werd, waar tevens het 50-daags gemiddelde gestationeerd was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Nog 2 maanden tot de realiteit terugkeert

We kunnen nog exact twee maanden leven in een fantasiewereld. We hebben nog twee maanden de tijd vooraleer de realiteit hardnekkiger dan ooit terugkeert. Op 22 september 2013 zijn het verkiezingen in Duitsland. Alles wordt in het werk gesteld om een crisis te vermijden voor deze datum zodat Angela Merkel aan de macht blijft. Daarna gaat de chequeboek dicht en komt de crisis en de realiteit terug, zo zegt Mark J. Grant op 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

“Kies voor kwaliteitsaandelen met een aantrekkelijk dividend”

Jason Pride, bij Glenmede Director of Investment Strategy, geeft het advies om te kiezen voor kwaliteitsaandelen die een aantrekkelijk dividend uitkeren, deze bieden namelijk de beste kansen om in de huidige marktomstandigheden winsten te realiseren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Wat denken de vrije geesten over de VS en goud?

In Las Vegas vond zopas het vierdaagse FreedomFest plaats. Gestart in 2002 door econoom Mark Skousen kunnen we deze meeting het best omschrijven als “de grootste vergadering ter wereld van vrije geesten”. Dit jaar was het thema: Zijn Wij Rome?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Goldman Sachs manipuleert aluminiumprijs

Dat meldt The New York Times maandag. Volgens de krant zou de bank het aluminium tussen eigen metaalopslagplaatsen heen en weer vervoeren. Hierdoor zou de bank extra opslagkosten kunnen doorberekenen.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs