EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29761 tot 29765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

en nu heel langzaam laten ontploffen

DEN HAAG - Woensdag vond in Den Haag de hoorzitting plaats over de risico's rond proefboringen naar schaliegas in de omgeving van Haaren en Boxtel. De Tweede Kamercommissie voor Economische Zaken hoorde woensdagmiddag ruim drie uur lang allerlei deskundigen aan over de risico's van het boren naar schaliegas.

Lees verder op omroepbrabant.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Goud verpulvert 1400 dollar!

Hernieuwde spanningen rondom Syrië en tegenvallende verkoopcijfers van duurzame goederen deed de appetijt naar goud onder beleggers opnieuw aanwakkeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

President Zanzibar bezoekt deze week koning en premier

President Ali Mohamed Shein van Zanzibar tijdens een inspectie van de wacht in zijn thuisland.

President Ali Mohamed Shein van Zanzibar tijdens een inspectie van de wacht in zijn thuisland.

Koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte krijgen deze week bezoek van de president van Zanzibar. Dat meldde de Rijksvoorlichtingsdienst maandag. Het treffen is Willem-Alexanders eerste publieke optreden sinds het overlijden van zijn broer, prins Friso.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Het nieuwe banksysteem: Bitcoins

De financiële wereld is in rap tempo aan het veranderen. Banken vallen om en er komen weer nieuwe banken voor in de plaats. Er lopen sinds kort ook initiatieven die puur online opereren. Eerder schreven wij al over de geschiedenis van het geld. Waar komt geld vandaan en hoe ontstaat geld? Er lopen sinds kort ook initiatieven die puur online opereren. We doelen hier op het plotselinge ontstaan van Bitcoins, het nieuwe banksysteem.

Lees verder op loanz.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

'Amsterdam houdt welvaart buiten de deur'

Amsterdam doet maar half mee aan de internationale strijd tussen aantrekkelijke steden. De economische groei blijft achter, de werkloosheid ligt boven het Nederlands gemiddelde en het huishoudinkomen eronder. De Amsterdamse VVD-wethouder Eric Wiebes wil hier verandering in brengen, zo zei hij maandag bij de presentatie van het door hem geschreven programma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

Lees verder op parool.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs