Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 29761 tot 29765
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

De stijging van 10 Y Treasury in perspectief

Sinds het woord 'tappering' voor de eerste keer is gevallen, zijn de rentevoeten op de 10-jarige obligaties van de Verenigde Staten omhoog geschoten. De rentevoet staat momenteel op het hoogste punt in 11 maanden en noteert al 70 basispunten hoger dan het dieptepunt. Gezien de enorme schuldenberg in de VS, kan dit op termijn de Amerikaanse overheid veel geld kosten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

Gaat Amazon nu ook onze boodschappen leveren?

Amazon begon als een online-boekenwinkel, maar werd al snel de grootste online retailer ter wereld. Maar Amazon is een bedrijf dat niet stil zit, het investeert zoveel mogelijk van de inkomsten uit al zijn activiteiten. Amazon experimenteert zo al 5 jaar met het leveren van boodschappen uit de supermarkt en staat op het punt deze activiteiten fors uit te breiden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

Tissen: ‘Het kookpunt van de crisis is nabij’

Weg met schulden. Kappen ermee. Op grote schaal wegwerken. Elk beleid dat Nederland radicaal schuldenvrij maakt, is gezagvol beleid. En daar hunkert iedereen naar. Naar de mening van een groeiend aantal Nederlanders en volgend op wat burgereconomen, columnisten en bloggers al jaren beweren slaat de huidige crisis inmiddels zo hard toe -zelfs tot in alle uithoeken van staat en samenleving- dat regering en parlement er goed aan doen om volmondig toe te geven dat onze situatie in Nederland niet veel onderdoet voor die in Zuid Europa. We gaan in ieder geval hard die kant op.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

Frankrijk kondigt maatregelen aan om gedelokaliseerde bedrijven terug te halen

De Franse minister van ‘Productief Herstel’ Arnaud Montebourg gaat vrijdag maatregelen aankondigen die Franse bedrijven die de voorbije jaren naar het buitenland delokaliseerden terug naar Frankrijk moeten brengen. Dat schrijft de Franse zakenkrant Les Echos. Welke die maatregelen zijn is nog niet bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

Goedkopere batterijen kunnen beurskoers Tesla door het dak jagen

Tesla is een aandeel emoties blijft losweken. Het toonaangevend blad Barron’s publiceerde een spraakmakend artikel over de maker van elektrische auto’s. Daarin werd Tesla met een citroen vergeleken die zou uitgeperst worden wanneer het bedrijf niet met een goedkopere batterij op de markt komt.

Bill Alpert van Barron’s gunt Tesla echter wel nog wat tijd. Die goedkopere batterij zou er slechts tegen 2016 moeten zijn. Binnen 3 jaar plant het bedrijf namelijk de lancering van een betaalbare wagen (of liever een betaalbaardere wagen) en daar hoort uiteraard een goedkopere batterij bij.

Werk aan de winkel