EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29776 tot 29780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

4 Buffett-aandelen waar insiders ook aandelen inslaan

Als belegger is het altijd uitkijken naar de kwartaalaangifte van Berkshire Hathaway. Het trackrecord van Berkshire Hathaway is dan ook fantastisch. Het loont dus zeker de moeite als belegger om te kijken welke aandelen Warren Buffett in investeert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Wat heeft gewerkt bij beleggen (deel 3)

Vandaag het derde artikel over deze zesdelige minireeks. We stellen het tweede criterium van Tweedy, Browne voor.

2/ Een lage beurskoers in verhouding tot de winst

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

JPMorgan moet miljardair miljoenen betalen

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase moet aan de Russische miljardair Leonard Blavatnik tientallen miljoenen dollars schadevergoeding betalen wegens verkeerde beleggingen. Dat bepaalde een rechtbank in New York, melden Amerikaanse media.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Olie duurder door escalatie conflict Syrië

Militair ingrijpen door Westerse landen lijkt daarmee een stap dichterbij te komen. Dat voedde zorgen over de beschikbaarheid van olie uit het Midden-Oosten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

6 procent van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar de auto de deur uit gedaan

De eigen auto is de veeleisende 'mystery guest' onder je maandelijkse uitgaven. Een luxebeestje. Dat je elke maand een bom duiten kwijt bent, weet je als autobezitter. Maar hoeveel? Omdat je kosten verstopt zitten in brandstof, wegenbelasting, verzekering, parkeren en onderhoud, blijft het gissen naar de werkelijke kosten. Bij elkaar opgeteld gaat het al gauw om honderden euro's. Daarmee ben je er nog niet. Vanaf het moment dat je met je nieuwe auto de deur uit rijdt, weet je dat je nooit van zijn leven hetzelfde bedrag terugziet bij inruil of verkoop. Die afschrijving zie je niet terug bij je maandelijkse kosten. Gelukkig is er internet om deze afschrijvingskosten mee te nemen in je berekening. Zowel met de autokostentool van de ANWB ( anwb.nl/auto/autokosten ) als van Autoweek ( autoweek.nl/kostenberekening ) schieten de maandelijkse uitgaven voor een zuinige middenklasser uit 2008 richting de 450 euro. En dat al bij een bescheiden aantal van 15.000 kilometers per jaar. Snelheidsovertredingen niet meegerekend…

Lees verder op metronieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs