Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 29776 tot 29780
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 23 juni 2013

Wereldwijde schuldsanering enige oplossing?

De somberheid gaat massaal toeslaan. Nergens geen opbeurende berichten over innovatie, investeringen in maak-industrie of anderszins stimulerende maatregelen. De grootste bedreiging vormt de wereldwijde toenemende onrust in landen waar juist de economie nog groeide, zoals Brazilië en Turkije. Daarnaast de afnemende groei in de andere opkomende economische grootmacht China. Deze ontwikkelingen wijzen op een aanstaande wereldwijde recessie die in de EU mogelijk zal omslaan in een depressie. De VS gaat hoe dan ook volgen, simpelweg doordat het monetaire experiment van de FED onder andere heeft gezorgd voor een niet meer te behappen schuldenberg.

Bron: blog.nl
Geplaatst: zondag 23 juni 2013

Leer in 6:30 min hoe jouw pensioen in rook opgaat

Wilt u weten hoe het pensioensysteem echt werkt? Kijk dan nog maar eens naar deze uitleg: dan weet u het weer... dus laat u niet foppen door de verhaaltjes van de Pensioenfederatie!

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 juni 2013

'Aantal wanbetalers zorgpremie groeit'

Het aantal mensen dat de zorgpremie niet betaalt, neemt toe. 

In de eerste vijf maanden van dit jaar was er sprake van een toename van bijna 5 procent. Op 1 juni werd bij 314.000 mensen de premie ingehouden op loon of uitkering, omdat ze langer dan een halfjaar niet betaald hadden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 23 juni 2013

'Limiet aan mogelijkheden centrale banken'

Centrale banken in de wereld kunnen niet door blijven gaan met het losse monetaire beleid. Het is nu aan overheden om hervormingen door te voeren om de groei te stimuleren. Dat heeft de internationale bankenorganisatie Bank for International Settlements (BIS) zondag gezegd bij de bekendmaking van het jaarverslag.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: zondag 23 juni 2013

Beleggen in edelmetalen? Voor geen goud!

Edelmetalen als belegging? Het ging een tijdje goed, maar ze krijgen nu flink 'aan de broek'. "Je haalt het uit de grond en je stopt het er weer in. De nieuwe valuta? Hou toch op!"

Luisterfragment: Fred Huibers van Het Haags Effektenkantoor is niet onder de indruk van de waardevermindering van edelmetalen, zegt hij in BNR Beurswatch. "Ik vind het wel leuk eigenlijk, ik kan er wel om lachen".

Fred Huibers van Het Haags Effektenkantoor is niet onder de indruk van de waardevermindering van edelmetalen, zegt hij in BNR Beurswatch. "Ik vind het wel leuk eigenlijk, ik kan er wel om lachen".