Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 29786 tot 29790
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

10 ongewone zaken die u niet wist over India

India kent momenteel de traagste groei in de laatste 10 jaren. Het land wil kost wat kost de import van goud onderdrukken omdat dit het land met een gigantisch handelstekort opzadelt. India maakt samen met China het merendeel van de globale bevolking uit, dat wist u waarschijnlijk al, maar Express.be verzamelde nog 10 ongewone zaken die u waarschijnlijk nog niet wist over India:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

5 positieve signalen van David Rosenberg

De markten lopen er maar zenuwachtig bij de laatste weken. Japan kende een sterke daling gevolgd door de nodige volatiliteit, de S&P 500 heeft zijn opmars moeten staken, de Europese markten gaan van het rood naar het groen en omgekeerd,... de meeste analisten zijn het er dan ook over eens dat de beurs toe is aan een stevige correctie...

Bron: wallstreetweb.nl
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

IEA: olie-aanbod kan onder druk komen te staan

Een snelle toename van de hoeveelheid olie die verwerkt wordt in raffinaderijen kan ertoe leiden dat het ruwe olie aanbod moeite kan ondervinden om aan de vraag te voldoen, meldt het Internationale Energie Agentschap (IEA) woensdag.

In het nauwlettend in de gaten gehouden maandelijkse rapport meldt de in Parijs gevestigde energie waakhond voor het tweede en derde kwartaal van 2013 een stijging van 2,2 miljoen vaten per dag te verwachten in de hoeveelheid olie die door raffinaderijen verwerkt wordt. Hiermee komt de omvang uit op gemiddeld 77 miljoen vaten per dag.

Bron: ad.nl
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

Handel blij met forse daling zilverprijs

De prijs van zilver is fors aan het dalen. Beleggers laten het edelmetaal hard vallen, zo meldt de NOS. Ook de prijs van goud daalt met meer dan 25 procent sinds begin 2013.

Zilver wordt gebruikt als sieraad, in auto's, zonnepanelen en medische instrumenten. Vooral fabriekjes die sieraden maken, zijn blij met de flinke prijsdaling.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

“De pro’s volgen met argusogen de goudprijs”

Het goud heeft een paar flauwe dagen achter de rug maar daar hoeven we ons niet te veel zorgen over te maken. KKM Financial oprichter & CEO Jeff Kilburg, ook bekend voor zijn regelmatige bijdragen op CNBC, gelooft dat het goud zich technisch volgens het boekje gedraagt.

Goud respecteert de range $1,350 – $1,422, hoewel gisteren de onderkant van die range werd opgezocht. Zolang de goudprijs aanklampt boven $1,350 is er eigenlijk niets aan de hand. Jeff Kilburg maakt zich sterk dat de institutionele investeerders nu allemaal de evolutie van de goudprijs zorgvuldig in de gaten houden.