EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29786 tot 29790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Is de zeppelin het cargotransport van de toekomst?

Zeppelins werden een eeuw geleden gezien als het transportmiddel van de toekomst. Wolkenkrabbers als het Empire State Building in New York werden zelfs gebouwd met aanmeerplaatsen voor luchtschepen. Na het verschrikkelijke incident met de Hindenburg, verdwenen ze echter van het voorplan. Nu komt een Amerikaanse firma met een prototype dat een revolutie in het cargotransport moet betekenen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Gelukkig. Economie gered.

Vandaag is het dan eindelijk van start gegaan, het met veel tamtam aangekondigde ' Ondernemend Oranje Kapitaal', met een oude van Studio Sport gejatte slogan 'Van, voor en door ondernemers'. Het is een fonds dat ondernemers, die moeite hebben met het verkrijgen van leningen, eigen vermogen of achtergesteld kapitaal verschaft zodat banken met meer vertrouwen krediet kunnen verschaffen. Iedereen die een ton euro of meer (=geen vergunning nodig van de AFM) beschikbaar heeft kan participeren in het fonds. Het is de bedoeling dat minimaal 100 miljoen euro wordt opgehaald. Vandaag was de presentatie op Beursplein 5. Als we onze RTL-verslaggever ter plaatse @hellahueck moeten geloven, en waarom zouden we dat niet, zijn er reeds tientallen miljoenen opgehaald, voornamelijk door pensioenfondsen. Eentiende van het fondsvermogen is beschkbaar voor startersleningen aan het MKB. Van de website van OOK worden we niet veel wijzer, behalve dat we jeuk krijgen van de marketinglingo. 'Oranje' dat zal wel slaan op ING en het doet ons deugd dat het fondsvermogen wordt beheerd door een 'gebalanceerd team van professionals met een vast gedefinieerd mandaat'. Laten we hopen dat we er nog veel over gaan horen, want onze economie kan wel wat VVD gebruiken.

Lees verder op daskapital.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Dit is waarom beleggers liever zilver hebben dan goud

De zilver-ETF was de best presterende ETF in de maand augustus. Terwijl de goudprijs nog slechts 12 procent boven zijn bodem staat, staat de zilverprijs nog altijd zo'n 20 procent boven zijn bodem. Beleggers zien veel liever zilver dan goud tegenwoordig. Daar zijn verschillende redenen voor zegt MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Staking in secundaire scholen in Griekenland

De Griekse onderwijzers gaan vanaf volgende maandag gedurende vijf dagen het werk neerleggen, uit protest tegen de besparingen en ontslagen in de sector. Het schooljaar in Griekenland begint morgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013

Britten overwegen plastic bankbiljetten

De Britse centrale bank (BoE) overweegt plastic bankbiljetten te introduceren, om de levensduur van het geld te verlengen. De nieuwe biljetten zouden in 2016 uit de pinautomaat kunnen komen. Eerst wordt een nieuw briefje van 5 pond ingevoerd, daarna een briefje van 10.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs