EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29786 tot 29790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

De laatste keer dit gebeurde op de goudmarkt, steeg goud 33 % op 3 weken

Vorige week werden er 23.518 futures short contracts afgebouwd, dit komt overeen met een equivalent van 2.351.800 ounces goud. De laatste keer dat de goudshorts in dergelijk tempo werden afgebouwd, was in de periode 1999/2000. In 1999 steeg de goudprijs met 33 procent nadat het aantal short in deze hoeveelheid werd afgebouwd. Historisch gezien blijft het aantal short contracten hoog, waardoor er nog voldoende ruimte over blijft voor een gigantische short squeeze bij goud, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Steeds meer Duitsers hebben een tweede baan

Het aantal Duitsers met een tweede job is het voorbije jaar gestegen tot 2,66 miljoen, een nieuw record. De cijfers werden gepubliceerd door het Duitse agentschap voor Werk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Krimpnatie Duitsland: 5 problemen die het land dringend moet aanpakken

Duitsland is niet de leider van Europa, zoals de VS en Azië het graag zouden zien. Daarvoor torst het land nog altijd de last van zijn oorlogsverleden en weerspiegelt zijn politieke cultuur een te diep geworteld provincialisme.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Beurskoers Tesla is nog niet uitgeteld

Het aandeel Tesla is ‘hot’ op de beurs van Wall Street, zo hot die iemand die er te dicht in de buurt van komt zijn vingers dreigt te verbranden. Dan Galves van Deutsche Bank is één van de waarnemers die er vast van overtuigd is dat Tesla bijlange nog niet is uitgepraat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Italiaanse schuld op nieuwe recordhoogte

De Italiaanse staatsschuld is naar een nieuwe recordhoogte gestegen. Dat blijkt vandaag uit officiële gegevens. Toch zorgt het nieuws niet voor ongerustheid op de markten en daalt het belangrijkste rentetarief voor Italiaanse staatsobligaties naar het laagste niveau in twee jaar tijd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs