EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29791 tot 29795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Miljoenenfraude bij failliet installatiebedrijf

Eigenaar Bert Meulenbeld van het failliete gelijknamige installatiebedrijf heeft voor miljoenen gefraudeerd. Vlak voor het faillissement van het bedrijf werden er miljoenen weggesluisd.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Het ergste achter de rug?

De werkloosheid in de eurozone neemt niet meer toe.  Ze bedraagt gemiddeld 12,1 procent, net zoals een maand geleden, aldus statistiekenbureau Eurostat.  19.266.000 werklozen in juni 2013 betekent zelfs 24.000 minder tegenover mei 2013.  We mogen geen zwartkijkers zijn en moeten het positieve nieuws omarmen.  Toch blijven wij licht argwanend want…we geloven niet steeds wat de overheid zegt! Er zijn namelijk leugens, keiharde leugens en dan zijn er….statistieken.  We hebben een donkerbruin vermoeden – met enig voorbehoud want we kunnen ook te voorzichtig zijn – dat de positief getinte mediaberichten van recent een beetje…georchestreerd zijn.  Of zien we nu toch spoken?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Verkoop Japan, koop goudmijnen

Keith Fitz-Gerald, chief investment strategist van Money Map Report en voorzitter van the Fitz-Gerald Group leeft al meer dan 25 jaar in Japan. Hij is zelfs getrouwd met een Japanse. In tegenstelling tot vele andere analisten weet hij dus waar hij over praat als het over Japan gaat. En zijn stelling is duidelijk: verkoop Japan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Spanje heeft een oplossing voor zijn vastgoedcrisis

Spanje heeft te maken met de zwaarste vastgoedcrash uit zijn geschiedenis. Sinds 2007 zijn de huizenprijzen al met 35 procent gedaald. Analisten verwachten dat het daar niet bij zal blijven, de huizenprijzen kunnen tot 50 procent corrigeren. Dit is slecht nieuws voor de nu al zwaar getroffen economie. Maar Spanje heeft een oplossing: de overtollige huizen terug afbreken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Nederlander vlucht voor hoge accijnzen

Aan de ministers van Financiën van België en Duitsland lijkt de crisis voor een belangrijk deel voorbij te gaan. Ze zijn druk bezig met geld te tellen. De twee landen ontvangen honderden miljoenen euro’s aan accijnzen die eigenlijk voor de Nederlandse schatkist bedoeld zijn.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs