Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 29791 tot 29795
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Hogere rentes bedreigen de banken!

De plotse stijging van de rente heeft heel wat investeerders op het verkeerde been gezet. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is inmiddels opgelopen tot meer dan 2,50 procent, ook andere segmenten van de markt werden getroffen door de rentestijging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Evaluatie van het Monetaire reserve systeem

Deze uitstekende analyse van Peter B. Meyer  op edelmetaal-info is een must voor iedereen om te lezen. Wil je weten hoe de dollar aan zijn einde gaat komen? Wil je weten of dit nog lang gaat duren? Hieronder een kleine samenvatting, maar vergeet zeker niet het volledige artikel te lezen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Bankrun in Cyprus ondanks kapitaalcontroles

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave. Via Zero Hedge.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Imtech in gesprek met oud-topmannen over bonus

Imtech voert gesprekken met voormalig topmannen René van der Bruggen en Boudewijn Gerner over het teruggeven van uitgekeerde bonussen. Het gaat om de bonus die de oud-bestuurders hebben ontvangen in 2010 en 2011.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

De casinobanken van Europa: Faites vos jeux!

Het Center for Risk Management in Lausanne heeft in een studie de banken gerangschikt die het grootste systemische risico lopen in Europa. Het instituut heeft daarvoor de kapitaalsvereisten van de banken berekend mocht zich een globale financiële crisis voordoen. Als maatstaf wordt daarvoor genomen een daling van de globale beursindexen van 40% op één trimester tijd.