Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 2981 tot 2985
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

7 levenslessen die iedere 30’er een leven vol succes garandeert

Veel jongeren hebben nog een karrenvracht aan ongezonde en onsuccesvolle gewoontes. Ze moeten leren uit hun fouten om daarna de weg naar succes in te slaan. Maar eens de 3 voor je leeftijd staat, wordt het tijd om positieve gewoontes in je leven te slijpen. Dan ben je vertrokken voor een leven vol succes.

Persoonlijk en professioneel succes komt niet vanzelf. Deze levenslessen kunnen jou op het juiste pad zetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

Trump wordt een nachtmerrie voor Europa

Op de vraag ‘Wie vertrouw je het meeste: Poetin of Merkel?’ antwoord Donald Trump ‘Beide, we zullen zien wie dat ik het langste zal vertrouwen.’ Aangezien Trump dikke vriendjes lijkt te zijn met Poetin, is dat geen geruststellend antwoord voor Europa. En er zijn nog aanwijzingen dat Europa niet de favoriete partner is van de nieuwe Amerikaanse president.

Geopolitiek expert, Ian Bremmer, ziet een groot gevaar voor het oude continent. Naast de interne problemen dreigt Europa nu ook zijn sterkste partner te verliezen. Trump kan een echte nachtmerrie betekenen voor Europa. En Poetin ziet het graag gebeuren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

Grootste zonnepark van Nederland geopend

Het grootst gebouwde zonnepark van Nederland is officieel geopend. Het project van maar liefst 123.000 zonnepanelen bij Delfzijl is een nieuwe stap in de ontwikkeling van zonne-energie in Nederland.

Met een vermogen van 30 megawatt gaan de zonnepanelen naar verwachting jaarlijks net zoveel stroom produceren als zo’n tienduizend huishoudens verbruiken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

Vorig jaar sterkste daling werkloosheid in tien jaar

De werkloosheid in Nederland is in december verder gedaald, naar 5,4 procent van de beroepsbevolking. 

In heel 2016 werd de sterkste daling van de werkloosheid van de afgelopen tien jaar gerealiseerd, maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

'Duizend werknemers Goldman Sachs van Londen naar Frankfurt'

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

Ook zijn er plannen om het personeelsbestand in de Britse hoofdstad te halveren naar drieduizend, zo meldt de Duitse zakenkrant Handelsblatt donderdag op basis van anonieme bronnen.