EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29806 tot 29810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Dit is de meest bedreigde soort ter wereld

Ongeveer 50 miljoen Amerikanen leven van voedselbonnen en meer dan een kwart van de bevolking heeft geen spaargeld meer. In de grootste economie ter wereld leeft drie vierde van de bevolking van wedde tot wedde. De jobs die nog worden gecreëerd zijn tijdelijke, deeltijdse, slecht betalende jobs. Op deze manier wordt de middenklasse in de Verenigde Staten volledig van de kaart geveegd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Zilver super bullish in deze zeer lange termijn grafiek

Onderstaande zeer lange termijn grafiek van zilver, 30 jaar, laat zien dat de zilverprijs momenteel bezig is met een beweging die zeer bullisch zal zijn. Voorwaarde is wel dat de zilverprijs de lange termijn weerstand van $ 50 doorbreekt in de komende maanden/jaren. Als dat gebeurt, komt zilver (net als goud bij $ 850) in de tweede fase terecht van de seculaire stierenmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Fraude JP Morgan: alle schaamte voorbij

Er loopt wederom een grote zaak tegen één van de grootste zakenbanken van de wereld. De SEC (Securities and Exchange Commission) heeft de zaak, inmiddels bekend als “The London Whale”, tegen JP Morgan aangespannen omdat de Londense divisie van de Amerikaanse bank in het eerste kwartaal van 2012 een verlies van 8 miljoen pond had gemeld, terwijl dit in werkelijkheid meer dan 6,2 miljard pond zou zijn geweest.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Sentiment goudmijnaandelen is zo bearish, koersen alleen maar kunnen stijgen

Wat is er mis met de goudmijnaandelen? Wie het weet mag het zeggen. Het verhaal is inmiddels genoegzaam bekend: het goud heeft een stevige correctie ondergaan maar bij de goudmijnaandelen was er sprake van een heuse slachtpartij zonder enig onderscheid van kwaliteit of een gebrek daaraan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Mythe doorbroken: Goud is geld!

Het zal wellicht een van de grootste en meest bevochten stellingen zijn in de markt. Is goud geld of niet? De bulls zijn ervan overtuigd dat goud wel degelijk geld is, terwijl de bears de idee van goud als geld weglachen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs