Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 29806 tot 29810
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

De 3 slechtste financiƫle voorspellingen van de laatste 5 jaar

Alleen door verkeerd te zijn, kunnen we leren hoe we juist moeten zijn. Voorspellingen zijn van alle tijden. In de huidige onzekere tijden is het niet gemakkelijk om uw nek uit te steken. Pragmatic Capitalisme maakte een top-3 van de slechtste financiƫle voorspellingen uit de afgelopen 5 jaar.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Opstand in Turkije vooralsnog niet voorbij

Ondertussen in Turkije...

Er zijn dinsdag nieuwe rellen op verschillende plekken in Turkije uitgebroken. De opstand in Turkije speelt zich voornamelijk af op het Taksim Square in Istanbul, zoals te zien is in onderstaande video. De Turkse economie doet het overigens best aardig, zo bleek uit cijfers die deze week bekend werden gemaakt. De economie in Turkije groeide 3% op jaarbasis. Volgens ramingen zal de economische groei in 2013 ongeveer 4% bedragen. Vergeet niet, dit zijn voorspellingen...

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Canadese en Amerikaanse munthuizen verkochten in mei minder goud en zilver

De grote prijsdaling van april zorgde voor een explosieve vraag naar gouden munten, zilveren munten en goudbaren. Daardoor hadden de munthuizen het erg druk. De topdrukte is nu voorbij en dat zien we ook terug in de cijfers. Toch werd er ook in mei nog steeds veel edelmetaal verkocht.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Nederland krijgt mogelijk meer tijd voor aanpak tekort

Nederland krijgt mogelijk meer tijd om haar begrotingstekort op orde te brengen. Eurocommissaris Olli Rehn zei dat na afloop van een gesprek met minister Dijsselbloem van Financiën. Opnieuw wordt er gesleuteld aan de 3% grens...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Short squeeze goud voor binnenkort: de bewijzen!!

De fundamenten op de goudmarkt wijzigen in snel tempo. Eind vorig jaar zaten de hedge funds en de grote bullion banks voornamelijk short op de goudprijs. Met de goud crash van midden april hebben de banken en de hedge funds ontzettend veel geld verdiend en hebben ze hun posities omgedraaid. Met een short squeeze voor de deur staan ze opnieuw klaar om ontzettend veel geld te verdienen.