EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29821 tot 29825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

'Domino-effect bij Griekse schuldverlichting'

Dat stelt de Duitse bondskanselier Angela Merkel in een zondag gepubliceerd interview met het Duitse tijdschrift Focus.

''Ik waarschuw uitdrukkelijk tegen schuldverlichting'', aldus de bondskanselier, die zich opmaakt voor de Duitse verkiezingen van volgende maand.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

Dit is hoe ons geldsysteem eigenlijk werkt

Veel mensen denken nog steeds dat banken spaargeld van spaarders gebruiken om dit uit te lenen aan anderen en van het renteverschil leven. Dit is echter niet het geval.

In het huidige systeem mogen banken véél meer geld uitlenen dan dat zij daadwerkelijk in kas hebben. Dit heet

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

'Transitie van de slimme bovenlaag'

In de wedstrijd zitten is beter dan aan de zijlijn staan, zegt beleggingsexpert Dwarshuis. Nog beter is het om tot de slimme bovenlaag te behoren.

In de wedstrijd zitten is beter dan aan de zijlijn staan, zegt beleggingsexpert Dwarshuis. Nog beter is het om tot de slimme bovenlaag te behoren.

Het valt vandaag de dag niet mee om uw toekomst te plannen in een economische omgeving die op zijn zachtst gezegd uitdagend te noemen is. Ik heb al eerder aangegeven dat we midden in een  transitie van kapitaal zitten. Deze vorm van transitie vindt grofweg eens in de zeventig jaar plaats. In de kern komt het er op neer dat complete bevolkingsgroepen vakkundig financieel gekortwiekt worden. Dat proces valt niet meer te ontkennen. Een kleine slimme bovenlaag weet van de situatie handig gebruik te maken en krijgt de beschikking over onmetelijke rijkdom.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

Huizenprijzen drie keer 'over de kop' sinds jaren tachtig

Wie de kranten volgt krijg de indruk dat iedereen zwaar verlies leidt op zijn huis. Dat is onterecht: de prijzen van huizen in Nederland zijn sinds eind jaren tachtig verdriedubbeld en sinds de jaren zeventig verzevenvoudigd. De gemiddelde babyboomer heeft sinds eind jaren tachtig meer dan een ton verdiend op zijn huis.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: zondag 25 augustus 2013

Max Keiser over de Nederlandse schuldenproblematiek

Max Keiser en Stacy Herbert praten over de Nederlandse (private) schuldenproblematiek, de huizenmarkt-zeepbel en de hypotheekrenteaftrek.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs