Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 29826 tot 29830
Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Pensioenfondsen staan voor onmogelijk keuze

De Nederlandse pensioenfondsen vinden dat staatssecretaris Klijnsma hen belemmert in het schokbestendig maken van het pensioenstelstel. Dat blijk documenten in bezit van RTLZ.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Economen: Nederland bijna uit recessie

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit,voorspeld.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Column Kees de Kort | Het trucje van Weidmann en Knot

De economie van Amerika, zei Kees de Kort meermaals, is te vergelijken met een huis dat goed in de verf staat, maar dat er van binnen minder goed uitziet. De Amerikaanse arbeidsmarktcijfers tonen een ander beeld, of toch niet?

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

'Nederlandse economie herstelt in oktober'

Dat voorspellen onderzoekers van de Rotterdamse Erasmus School of Economics (ESE), die de zogenoemde Econometric Institute Current Indicator of the Economy (EICIE) hebben samengesteld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

“Binnen enkele maanden wordt duidelijk hoe sterk het Amerikaanse herstel is”

De economie in de U.S. kan dit jaar vertragen tot 2 percent maar volgend jaar weer versnellen tot 2.7 percent. In 2012 werd een groei van het bbp met 2.2 percent opgetekend. Bloomberg kwam aan deze percentages dankzij een rondvraag bij in totaal 83 economen.