Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 29826 tot 29830
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

PA-NI-KEER: Chinese interbancaire markt droogt op!

U vraagt zich af waarom de markten zo heftig reageren? Wel, blijkbaar is er nog iets anders gaande in de globale financiële markt dan het statement van de Fed.

Deze nacht ontplofte de REPO- markt in China, ook wel bekend als de interbancaire markt. Hieronder ziet u een snapshot van de opdroging van de Chinese liquiditeiten.

Zoals Zerohedge op haar site aangeeft, lijkt dit allemaal erg verdacht op het Lehman-moment in de VS in 2008.

Dit zou ook kunnen verklaren waarom de goudmarkt zo zwaar in de verkoop gaat…

Bron: gezondheidsnet.nl
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Antibiotica effectiever door zilver

Antibiotica is wel tien tot duizend keer effectiever bij infecties door er zilver aan toe te voegen. Dat suggereert onderzoek van de universiteit van Boston onder leiding van Jose Ruben Morones-Ramirez.    Zilver (colloïdaal) wordt in de alternatieve geneeskunde al eeuwen gebruikt als natuurlijke antibiotica. Door zilver aan bestaande  antibiotica toe te voegen, kan volgens de onderzoekers mogelijk de opkomst van resistente microben worden tegengegaan.  

Bron: iex.nl
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Goud: Low dichtbij

Vandaag is goud in zwaar weer terecht gekomen. Begin juni schreef ik over goud: "de koers heeft een mogelijk draaipunt bereikt bij 1425. Dit is een belangrijk niveau en zolang de koers hier niet boven sluit, kan goud onder de huidige steunlijn breken en ligt er nog een vervolg op de loer met 1325 als koersdoel.”

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Pimco waarschuwt voor 'zombificatie' eurozone

De neerwaartse risico's nemen weer toe in de eurozone, het is waarschijnlijk dat beleggers opnieuw aan de beurt zijn bij herstructureringen en de kans is aanwezig dat alle fut uit de economie vloeit in een proces van 'zombificatie'.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Er is iets buitengewoons aan de hand op de markten vandaag

Meestal als een bepaalde activaklasse fors daalt, stijgt er ergens anders wel een andere activaklasse. Of als er verschillende activaklasse worden buiten gegooid door de beleggers, zijn er altijd nog de veilige havens op de financiële markten. Vandaag zien we echter een ander, uitzonderlijk beeld, er is iets buitengewoons aan de hand zegt BusinessInsider...