EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29831 tot 29835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Waar ligt het dieptepunt?

"Er zijn veel puinhopen in een natie," schreef Adam Smith. Zijn punt was dat het een lange tijd duurt voordat naties omvallen, zelfs als ze een wandelend lijk zijn geworden. En hij had zeker gelijk. Amerika kreeg honderd jaar geleden haar fatale klap in 1913 met de oprichting van de particuliere Federal Reserve Bank voor het beheren en uitgeven van US wettig betaalmiddel – dat ten onrechte geld wordt genoemd. Maar het diepste punt is nog niet bereikt. Dat is een langzaam proces, maar eigenlijk ook wel relatief snel in vergelijking met de Romeinen. Toen duurde het enkele eeuwen om op te blazen en in te storten.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Max Keiser en Stacy Herbert over

Max Keiser and Stacy Herbert discuss the Dutch blues and the pay per gaze advertising coming to a pair of glasses near you. Max proposes a scheme of mortgages collateralized by food stamps. In the second half, Max talks to Ann Pettifor of PrimeEconomics.org about the Alice in Wongaland economy in the United Kingdom where people borrow from payday lenders in order to live and, instead of lending to the economy, the economy is lending to banks. They also discuss interest rate apartheid, carry trades and public unrest.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Censuur!

Quote van de Dag : “Censorship is advertising paid by the government”.  Federico Fellini,  Italiaans filmmaker 1920-1993.  De populaire videosite YouTube censureert duizenden filmpjes die u en wij niet mogen zien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Google ontwikkelt eigen autonoom rijdende auto

Google is bezig met de ontwikkeling van een eigen autonoom rijdende auto, in plaats van zijn techniek altijd in de wagens van andere fabrikanten in te bouwen. Dat zegt de goedingelichte technologiejournalist Amir Efrati, die vroeger voor de Wall Street Journal werkte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Mathijs Bouman: Verkoop ABN Amro zonder Goldman Sachs

Goldman Sachs mag geen rol spelen bij een eventuele beursgang van ABN Amro, vindt Z24's Mathijs Bouman. Foto EPA

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs