EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29831 tot 29835
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

“Weinig opties meer over om de goudprijs te onderdrukken”

De daling van de goudprijs en de uitvloei van fysiek goud uit de goudfondsen en -ETF's is de aanleiding voor vele analisten om te roepen dat de stierenmarkt voor goud voorbij is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Nederlanders werken minst

Een minderheid van de Nederlanders (18%) zit zo vast in zijn of haar baan dat ze hun werk zelfs meenemen op vakantie. Ruim 80 procent van de Nederlandse medewerkers heeft daarentegen juist geen moeite hun smartphone of laptop aan de kant te leggen tijdens de zomervakantie. Dat blijkt uit onderzoek van flexplekaanbieder Regus.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

'Herstel economie komt niet van de grond'

ING verwacht voor 2014 een minieme economische groei van 0,1 procent.

ING verwacht voor 2014 een minieme economische groei van 0,1 procent.

Daarmee zijn de economen van de bank veel pessimistischer dan instanties als het Centraal Planbureau (CPB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Die gaan voorlopig uit van een groei met 1 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Werkloosheid weer opgelopen

Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In mei kwam de werkloosheid nog uit op 8,3 procent.

De voor seizoeninvloeden gecorrigeerde werkloosheid nam in juni 2013 toe met 16.000 tot 675.000 personen. Vergeleken met een half jaar eerder zijn er ruim 100.000 werklozen bijgekomen. De afgelopen drie maanden kwamen er gemiddeld 11.000 werklozen per maand bij.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Kapitaalcontroles versterken vraag naar Bitcoins

Ondanks de dalende prijs van de Bitcoin sinds zijn piek in april, wint de virtuele munt nog steeds aan populariteit. Vooral in Argentinië is de Bitcoin bezig aan een sterke opmars. De kapitaalcontroles die worden opgelegd zorgen ervoor dat het globale aandeel van het aantal software downloads in Argentinië in juni verdubbelde, aldus de

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs