EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29871 tot 29875
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Waar haalt de Federal Reserve het goud vandaan?

In januari vroeg de Duitse Bundesbank 300 ton goud op bij de Federal Reserve. Waar moet dat goud vandaan komen? Is het mogelijk dat het goud afkomstig is van de Comex of het GLD? Beide hebben door de daling van de goudprijs veel goud van de hand gedaan...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Ex-voorzitter Novartis krijgt troostbonus van 4 miljoen

Daniel Vasella, de voormalige voorzitter van het Zwitserse farmabedrijf Novartis, ziet zich getroost met een afscheidsbonus van 5 miljoen Zwitserse frank (zo'n 4 miljoen euro) in aandelen en cash. Die moet de wonde helen van de 58,5 miljoen euro afscheidsbonus waarvan Vasella in februari afstand deed na aanhoudend protest.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

5 tendenzen en hun impact op de vastgoedmarkt

Er kunnen vijf duidelijke tendenzen worden opgemerkt die de toekomst van de Belgische vastgoedmarkt zullen bepalen. Dat is de conclusie van een rapport van de vastgoedgroep Century21 Benelux:

- Groeiend aantal eenoudergezinnen vindt de weg naar appartementen

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

90 miljoen Amerikanen zijn uitgesloten van de arbeidsmarkt

De Federal Reserve heeft van de bestrijding van de werkloosheid een strijdpunt gemaakt. Ze zal haar politiek van monetaire verruiming zolang handhaven totdat de werkloosheid opnieuw aanvaardbare niveaus heeft bereikt. Bovendien moet de inflatie beheersbaar blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Deze grondstoffen staan voor een traditionele stijging

Het is tot nu toe een slecht jaar geweest voor suiker, tarwe, maïs, sojabonen en zowat elke andere landbouwgrondstoffen. Gemiddeld lieten deze grondstoffen een daling zien van iets minder dan 10 procent. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Traditioneel staan deze grondstofprijzen voor een sterk seizoen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs