EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29881 tot 29885
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Parlement Athene keurt massaontslagen goed

Het Griekse parlement heeft woensdagavond een nieuw bezuinigingspakket goedgekeurd. Dat voorziet onder meer in een ingrijpende reorganisatie van het ambtenarenbestand.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Belastinginspectie valt binnen bij honderd bedrijven

De belastinginspectie is binnengevallen bij zo'n honderd bedrijven in ons land, in een grootschalig onderzoek naar fraude. Dat meldt VTM NIEUWS. Ze zouden allemaal een boekhoudprogramma gebruiken waarmee ze belastingen kunnen ontduiken: met het systeem kunnen ze namelijk ontvangsten uit de boekhouding laten verdwijnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Volatiliteit Yuan neemt toe

De volatiliteit in de Chinese munt de Yuan te opzicht van de Amerikaanse dollar neemt toe. De Chinese autoriteiten streven naar een gecontroleerde wisselkoers op lange termijn, maar er zijn wel schommelingen op korte termijn mogelijk. Maar de recente opstoot van de volatiliteit is opvallend, zeker nu de Chinese economie afkoelt en het land een financiële crisis meemaakt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Dow Jones eerder naar 5.000 dan naar 20.000

"Dow Jones eerder naar 5.000 dan naar 20.000",dat zegt voormalig trader bij Goldman Sachs, Terry Burnham. Volgens Burnham hebben beleggers het verstand van een hagedis en kennen ze enkel de patronen uit het verleden waardoor ze de problemen van de toekomst niet kunnen zien, aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Het nieuwe Keltisch goud?

Duizenden jaren geleden stond Ierland bekend om z’n waardevolle gouden keltische ornamenten. Tegenwoordig komt het groene eiland slechts in het nieuws vanwege problemen met z’n (papieren-) financiën, en zijn er met slechts 6 ton goudreserves weinig associaties tussen Ierland en goud.

Lees verder op CD Fund.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs