EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29886 tot 29890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Succesvol beleggen? 15 vragen die het verschil maken

Beginnen met beleggen is een spannende periode: nauwgezet het nieuws volgen, met klamme handen beslissingen nemen over flinke financiële bedragen en dagdromen over successen en winsten. En wie weet brengt het over een tijdje wel genoeg op om eindelijk financieel vrij te zijn!

Lees verder op finvrij.com
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Wientjes waarschuwt Senaat over pensioendeal

Het sociaal akkoord van het kabinet, werkgevers en werknemers sneuvelt zeer waarschijnlijk als de Eerste Kamer het pensioendeel in het akkoord niet steunt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Frankrijk : land van gepensioneerden, ambtenaren en middelmatigheid

La douce France krijgt nationaal en internationaal talloze verwijten, aldus Gaspar Koenig, schrijver en directeur van de Franse denktank Generation Libre.  “Een rigide arbeidsmarkt, een onhandelbare publieke schuld, recordbestedingen in de openbare sector, het gebrek aan winstgevendheid in de privésector en een overdreven regulering. Het niveau van staatsinmenging ligt veel te hoog“. Ja, het socialisme viert er hoog tij en kan zich helemaal uitleven.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Unizo vraagt afschaffing muntjes van 1 en 2 eurocent

De organisatie voor zelfstandige ondernemers Unizo vraagt om de kleinste euromuntjes van 1 en 2 cent af te schaffen. "De kleine euromuntjes kosten handelaars, consumenten én belastingbetalers tijd en geld", aldus Unizo.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Minder Poolse arbeidsmigranten naar Nederland

Dat blijkt zondag uit onderzoek van de brancheorganisatie van uitzendondernemingen ABU.

Het overgrote deel van de arbeidsmigranten in Nederland heeft de Poolse nationaliteit. In het afgelopen drie jaar liep het aandeel wel met een kwart terug tot 65 procent. De uitzendkoepel zag verder een relatieve toename van werkers uit West- en Zuid-Europa.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs