Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29891 tot 29895
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

'Stimuleringsbeleid Fed tot 2014'

Het stimuleringsbeleid van de Federal Reserve, het Amerikaanse stelsel van centrale banken, kan mogelijk volgend jaar worden beëindigd als de economische situatie blijft verbeteren. Later dit jaar zou begonnen kunnen worden met een geleidelijke afbouw. Dat zei voorzitter Ben Bernanke woensdag in een toelichting op de uitkomsten van de tweedaagse beleidsvergadering van de Fed.

Bron: nrc.nl
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Amerikaanse centrale bank zet de geldpers nu nog niet uit - mogelijk later dit jaar

Ben Bernanke, voorzitter van de FED, zei eerder dat het het uitzonderlijk ruime monetaire beleid de komende maanden kans loopt te worden ingeperkt als de economie verder aantrekt. Wel stellen de bestuurders van de centrale banken in de verklaring dat de economische vooruitzichten beter zijn, een hint dat de programma wel kan worden afgebouwd. Er wordt echter geen termijn genoemd.

Op een persconferentie heeft Bernanke laten weten dat het opkoopprogramma later dit jaar kan worden teruggeschroefd, als de economie blijft verbeteren. Halverwege volgend jaar zou het programma dan helemaal kunnen eindigen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Bernanke zet Wall Street flink lager

De Amerikaanse beurzen daalden woensdag flink nadat voorzitter Ben Bernanke van de Federal Reserve had gezegd dat de centrale bank mogelijk nog dit jaar begint met de afbouw van zijn stimuleringsbeleid. Aan de steunaankopen van schuldpapier ter waarde van 85 miljard dollar per maand kan volgend jaar een einde komen, zei de Fed-voorman.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

"Every day five green grocers, four butchers, 42 clothes shops, 43 restaurants and 40 bars and catering business close down".

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Must see video: Mike Maloney over de goudmarkt

Mike Maloney begeleidt u door het grote geheel van de goudmarkt. De meeste mensen zijn 'The Big Picture' uit het oog verloren. Het is dit grote plaatje dat er voor zorgt dat Mike Maloney nog steeds goed slaapt 's nachts, ondanks de tegenslagen met de goudprijs de laatste twee jaar. Deze video wordt ondersteund met uitgebreide grafieken en een uitleg van top kwaliteit.