Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 29901 tot 29905
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Ook Apple ziet draagbare technologie als de nieuwe trend

Nog voor de draagbare telefoons hun intrede deden in het technologielandschap droomde de mensen al van horloges die niet alleen het uur weergeven, maar ook allerhande informatie. De gsm en de smartphone hebben dit idee alvast de loef afgestoken, maar de drang naar draagbare informatie leeft verder in de mensen. Daarom alleen al zal draagbare technologie de nieuwe trend worden.

Apple wil met zijn iWatch alvast een bepalende rol spelen. Tim Cook, CEO van Apple, vindt het idee van draagbare technologie alvast interessant en diepgaand. Het feit dat Apple al 79 patentaanvragen heeft gedaan voor zijn iWatch bewijst dat Cook toch serieus is om te investeren in een van de nieuwe trends van de toekomst.

Een nieuwe wereld

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Wat doen economen en wat is de waarde van hun voorspellingen?

“Economen zijn het zelden met elkaar eens, slaan de bal vaak mis en kunnen op weinig bijval rekenen bij de bevolking. Toch zijn hun inzichten waardevol – zolang je niet verwacht dat ze de toekomst juist voorspellen,” aldus Noah Smith, professor financiën aan de Stony Brook University in The Atlantic.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

'U moet begrijpen dat de eurocrisis voorbij is'

‘U moet begrijpen dat de eurocrisis voorbij is,’ aldus de weinig geïnspireerde Franse president, die de 20 miljoen werklozen van de EU en zes kwartalen van economische krimp even leek te willen vergeten, terwijl de Europese ministers van Financiën en Arbeid zich opmaken om deze week nog maatregelen uit te vaardigden die moeten vermijden dat een ganse generatie jongeren ‘nooit werk zullen vinden.’

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Flinke groei Japanse economie

De Japanse economie is in het eerste kwartaal flink gegroeid. Op jaarbasis was sprake van een groei van 4,1 procent, zo bleek maandag uit overheidsdata. Het groeicijfer werd naar boven toe bijgesteld van een eerste raming van 3,5 procent.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Video: Mysterieuze goudhandel

Bij CBC spreken ze over het feit dat er vrijdag 7 juni een aantal millisecondes voordat het Amerikaanse banencijfer werd gepubliceerd, een enorme hoeveelheid aan goud is verkocht. Dat blijkt uit de data van NANEX, waar duidelijk aan is te zien dat de volumes enorm stegen net voor de nieuwe macrocijfers. Niemand weet precies wie verantwoordelijk is voor deze mysterieuze trade, echter is het duidelijk dat er mensen zijn die meer (en de dingen eerder) weten dan de rest. Uit cijfers van de Amerikaanse overheid bleek dat de werkgelegenheid in in Amerika in mei 2013 met 175.000 banen is gegroeid. Analisten gingen uit van 163.000 banen. De aandelenmarkten reageerden positief op dit nieuws en de prijs van goud en zilver daalde flink. De recente daling heeft een aantal handelaren in ieder geval geen windeieren gelegd.