EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29901 tot 29905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

'Huizenbezitter twijfelt over extra aflossen'

Zo twijfelt 40 procent van de huizenbezitters tussen sparen of aflossen. Dit blijkt uit donderdag gepubliceerd onderzoek van TNS NIPO in opdracht van ING.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Dijsselbloem: Nieuwe steun aan Grieken onvermijdelijk

Europa zal Griekenland opnieuw te hulp moeten schieten. Dat zegt de voorzitter van de Eurogroep en Nederlandse minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA). Als de huidige steunoperatie eind 2014 stopt, zal een volgend programma volgens Dijsselbloem noodzakelijk zijn. Dat schrijft Het Financieele Dagblad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

JP MorganChase is een ‘believer’ in goud

Eigenlijk is het gedrag van de waarnemers voorspelbaar. Wanneer het slecht gaat voorspellen ze dat het nog slechter gaat. En wanneer het goed gaat voorspellen ze dat het nog beter zal gaan. Recent vormde het goud een goed voorbeeld van het achter de zaken aanhollen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Marc Faber geeft de voorkeur aan fysiek goud

Hij wordt Dr. Doom genoemd en eigenlijk heeft hij meer recht op die titel dan onze professor Nouriel Roubini. Laatstgenoemde doet eigenlijk niet veel meer dan doemvoorspellingen op zich heen strooien, zonder veel rekening te houden of die al dan niet zijn uitgekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Dit is waarom Warren Buffett geen fan is van goud

Warren Buffett is zonder twijfel de beste belegger van de laatste decennia. Beleggingen in onder andere Coca Cola (NYSE: KO), American Express (NYSE: AXP) en IBM (NYSE: IBM) hebben hem de derde rijkste persoon ter wereld gemaakt. En toch is Buffett geen liefhebber van goud. Street Authority.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs