EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29931 tot 29935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Wells Fargo schrapt 2.300 banen

De Amerikaanse bank Wells Fargo gaat 2.300 banen schrappen in de hypothecaire activiteiten door een daling van de herfinanciering van vastgoedleningen in de Verenigde Staten. Dat maakte het bedrijf woensdag nabeurs bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Kabinet beslist snel over ABN Amro - verlies afgewenteld op burgers

Uitgangspunten voor Dijsselbloem zijn ,,zoveel geld als mogelijk proberen terug te verdienen van wat we erin hebben gestoken'' en ,,ABN Amro moet op lange termijn geen staatsbank blijven''. De bewindsman zei te hopen dat oud-minister Gerrit Zalm nog even topman blijft bij ABN Amro.

Lees verder op leidschdagblad.nl
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Chinese vraag naar goud kan explosief stijgen!

De Chinese vraag naar goud komt vanuit 3 hoeken. Op de 1ste plaats is er de Chinese centrale bank die met de regelmaat van een klok goud koopt en niets wijst uit dat ze daar in de komende weken of maanden mee zal stoppen. Stelselmatig zal de centrale bank haar goudreserves blijven opbouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Brede steun bij Fed voor plannen Bernanke

Dat blijkt uit de woensdag gepubliceerde notulen van de laatste beleidsvergadering van het Federal Open Market Committee (FOMC) van het Amerikaanse stelsel van centrale banken.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

150 jaar inflatie in beeld

De 20e eeuw zal gekenmerkt worden als de eeuw van de excessen. Alles wat we in de 20e eeuw hebben meegemaakt, was veel meer, veel groter dan de vorige eeuwen. Zo ook met inflatie. Inflatie bestaat al eeuwen, maar met de introductie van de centrale banken, is inflatie pas echt begonnen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs