EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29931 tot 29935
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Dit is hoe Buffett aan een dividendrendement van 50 % komt bij Coca-Cola

Wie vandaag aandelen Coca-Cola koopt, genereert een dividendrendement van ongeveer 3 procent. Warren Buffett daarentegen ontvangt een dividendrendement van 50 procent. Heeft hij weer een of andere deal gesloten? Nee, er is een ander verhaal. En ook nu nog is het mogelijk om een dergelijk verhaal te schrijven met de juiste investeringen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Ook Italië is het besparen kotsbeu

Italië zwemt nog steeds in de schulden maar de bereidheid om de schuldenberg af te bouwen slinkt met de dag. Eerste minister Enrico Letta staat voor een zware taak. Hij heeft zijn kiezers bepaalde beloften gedaan en zal die nu moeten inlossen om zijn geloofwaardigheid te behouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Ernstige twijfels over Nederlandse goudvoorraden

De Nederlandse opiniesite heeft op 7 mei 2013 De Nederlandse Bank NV (DNB) verzocht om openbaarheid van de meest recente bewijzen over de Nederlandse goudvoorraad. Niet eventuele goudvorderingen, maar de fysieke aanwezigheid van het Nederlandse goud. Na 2 maanden werd dit verzoek afgewezen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Zitten goudmijnen opnieuw in een nucleaire winter?

Eind jaren '90 lag de mijnbouwindustrie serieus op zijn gat, er was amper of geen financiering mogelijk voor de metaal- en goudmijnen. Dit werd toen de "nucleaire winter" genoemd. Vandaag zit de sector ook in een diepe put. Maar is de situatie even erg als 15 jaar geleden of staan de mijnbouwbedrijven er beter voor. Zerohedge maakte een vergelijking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Biflatie Bulletin : Houd de dief!

Maar, oei, de dief is een Staat, de Portugese Staat.  Hoe klaag je die aan? Het Zuid-Europese land heeft namelijk al zijn gepensioneerden bestolen door het Portugese pensioenfonds voor 90 procent te doen investeren in staatsleningen.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs