Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 29936 tot 29940
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

De goudprijs stabiliseert

Rond het goud is het opnieuw relatief windstil geworden. Wie had gerekend dat de prijsval nog een verlengstuk zou krijgen, heeft alleszins op korte termijn ongelijk gekregen. Er lijkt een pril evenwicht tot stand te zijn gekomen op de goudmarkt, wat bemoedigend kan genoemd worden.

Aan rapporten over het goud is momenteel nochtans geen gebrek. Grosso modo zijn daar 2 strekkingen in te herkennen: de bulls die er geen moment aan twijfelen dat de goudprijs zal herstellen en de bears die geloven dat het over en uit is met het goud.

Stevige steun op $1,321...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Nog niet overtuigd van de welvaartstransfer van West naar Oost? Lees dit!!

Deutsche Bank heeft aangekondigd dat het een nieuwe kluis gaat openen voor de opslag van fysiek goud in Singapore. De kluis zou 200 ton goud kunnen bevatten en is de tweede grootste kluis van Deutsche Bank. Dit bewijst eens te meer de transfer van welvaart die in volle ontplooiing is van West naar Oost, aldus Mineweb...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Ron Paul: Alles zal nog veel, veel, veel slechter worden

Dr. Ron Paul zijn politieke carrière eindige vorig jaar in het U.S. House of Representatives. Maar hij blijft actief en is nog steeds een grote voorstander om de problemen aan te pakken in plaats van ze voor zich uit te schuiven. Heel het systeem van schulden en monetarisering is gebaseerd op consumptie, en als de bevolking niet wil consumeren, zal de overheid het wel doen. Dit kan echter niet blijven duren, aldus Ron Paul...

Bron: iex.nl
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Enge grote broer Amerika

We wisten het eigenlijk wel, maar deze week kwam het naar buiten via The Guardian en de The Washington Post. Namelijk dat de Amerikaanse overheid alles van ons weet en ons continu in de gaten houdt.

Skype, Paltalk, Youtube, Facebook, Twitter en de andere sociale media worden continu afgestroopt en afgeluisterd voor en naar informatie. Bij vragen aan het congres of zij wisten van deze activiteiten, zei iedereen hier niets van te weten.

Ook bij de vraag of iemand wist waar PRISM voor staat en of dit een onderdeel van de NSA was en wat men ermeedeed, bleef het stil. Er is dus volledig buiten het parlement gehandeld en de democratie is dus gewoon omzeild en wij maar denken dat dit alleen in films kon.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Deutsche Bank opent locatie voor goudopslag in Singapore

Deutsche Bank heeft een nieuwe opslaglocatie voor goudstaven geopend in Singapore. In een locatie die grenst aan het vliegveld van singapore kan de bank 200 ton goud opslaan. Deutsche Bank speelt in op de toenemende vraag naar goud in Zuidoost-Azië.