EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29946 tot 29950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Toekomst biedt een wereld vol Chinese staatsbedrijven en Berlusconi's

De econoom Joseph Schumpeter schreef in 1947 dat het kapitalisme ten dode is opgeschreven omdat zakenlui het niet kunnen halen van de intellectuelen die voor hun broodwinning afhangen van de overheid. Volgens The Economist had Schumpeters half gelijk: het kapitalisme wordt in zijn bestaan bedreigd, maar net door het feit dat de zakenwereld onder één hoedje speelt met de politiek.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Dijsselbloem noemt nieuwe Griekse steun onvermijdelijk

Het is volgens de minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem onvermijdelijk dat Europa Griekenland opnieuw te hulp moet schieten. Als de huidige steunoperatie eind 2014 stopt, zal een volgend programma volgens Dijsselbloem noodzakelijk zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Grootschalige btw-fraude met mosselen ontdekt

De Belgische en Nederlandse belastinginspectie hebben een grootschalige btw-fraude bij mosselhandelaars en afnemers kunnen blootleggen. Er zijn 20 Belgische ondernemingen en nog eens 80 btw-plichtigen bij betrokken. De mosselfraude loopt allicht in de honderdduizenden euro's. Dat berichten Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Wells Fargo schrapt 2.300 banen

De Amerikaanse bank Wells Fargo gaat 2.300 banen schrappen in de hypothecaire activiteiten door een daling van de herfinanciering van vastgoedleningen in de Verenigde Staten. Dat maakte het bedrijf woensdag nabeurs bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Kabinet beslist snel over ABN Amro - verlies afgewenteld op burgers

Uitgangspunten voor Dijsselbloem zijn ,,zoveel geld als mogelijk proberen terug te verdienen van wat we erin hebben gestoken'' en ,,ABN Amro moet op lange termijn geen staatsbank blijven''. De bewindsman zei te hopen dat oud-minister Gerrit Zalm nog even topman blijft bij ABN Amro.

Lees verder op leidschdagblad.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs