Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 2996 tot 3000
Bron: The BIG RESET
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Alan Greenspan’s remarks on a Gold Standard

Greenspan has exhibited a keen understanding of the gold in the past. Now that his career at the Fed has ended, ‘the Old Greenspan — the one who defends free markets — has now returned.’  In a recent interview with Gold Investor magazine. Greenspan made some interesting remarks on the historical gold standard:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

China blijft inzetten op economie en globalisme

Bij het hervormen van de Chinese regering lijkt president Xi Jinping volop in te zetten op het economische aspect. Xi volgt hiermee de eerdere koers die het land is in geslaan als economische grootmacht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

In deze 10 goedbetaalde jobs heb je weinig stress

Denk jij ook dat goed betaalde jobs altijd samengaan met veel stress? Dan heb je het mis! Want in sommige jobs of sectoren ondervind je minder stress dan in andere. Dit zouden volgens de Amerikaanse website Businessinsider enkele van de minst stresserende beroepen zijn...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

8 fouten die rijke mensen nooit maken

Wanneer je hard werkt, een goede job hebt, goed je geld verdient, maar je slaagt er steeds niet in om rijker te worden, dan heb je een probleem. Alle ingrediënten zijn aanwezig en toch ‘heb je het niet gemaakt’. De kans is dan groot dat je enkele verkeerde beslissingen neemt.

Waarschijnlijk maak je steeds weer die fouten die het verschil kunnen maken. We hebben het dan niet over absurde besparingsplannen zoals geen broodje meer eten ’s middags, niet meer naar de kapper gaan of goedkopere kleren dragen. Nee, de weg naar rijkdom ligt niet bezaaid met idiote besparingsplannen die je goedkoop maken in plaats van succesvol.

Rijke mensen maken bepaalde fouten niet meer. Als jij er in slaagt deze fouten te verbannen, zal je merken dat de welvaart steeds sneller begint toe te nemen. En dan ben je blij dat je nog steeds ’s morgen je koffie kunt gaan halen bij Starbucks.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Langste winstreeks voor Dow Jones sinds 1987

Sinds de verkiezing van Trump is het optimisme op de Amerikaanse aandelenmarkt ongekend. De Dow Jones index sloot maandag 0,1% hoger op 20.8937 punten en bereikte daarmee voor de twaalfde dag op rij een nieuw record. Daarmee staat de index op de langste winstreeks sinds 1987. Sinds begin november is de Dow Jones al met bijna 3.000 punten gestegen, een indrukwekkende rally waar verschillende verklaringen voor gegeven kunnen worden.