Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 2996 tot 3000
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 20 januari 2017

Grafiek: China dumpt dollarreserves

China heeft in november voor de zesde maand op rij dollarreserves in de verkoop gedaan, zo blijkt uit de nieuwste cijfers die het Amerikaanse ministerie van Financiën deze week naar buiten bracht. Uit de maandelijkse rapportage blijkt dat China in november nog maar $1,05 biljoen aan schuldpapier van de Verenigde Staten op haar balans had staan, een daling van $66,4 miljard ten opzichte van een maand eerder. Daarmee was het tevens de grootste daling in één maand sinds december 2011.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 19 januari 2017

Zilverprijs staat 7,5% hoger na renteverhoging FED

De zilverprijs is na de renteverhoging door de FED flink gestegen. De vergelijking met het verloop in 2016 toont aan dat....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 19 januari 2017

ECB laat rente ongewijzigd

De ECB heeft zojuist haar bekendgemaakt de rente ongewijzigd te laten. Banken kunnen nog steeds tegen een rente van 0,0% lenen van de centrale bank, terwijl ze voor het parkeren van overtollige reserves een rente van 0,4% moeten betalen. Vanmiddag om 14:30 zal ECB-president Draghi een toelichting geven op het rentebesluit en de vragen van de pers beantwoorden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 19 januari 2017

Facebook blokkeert Russia Today

Russia Today kan tot en met zaterdag geen foto’s en video’s meer plaatsen op haar eigen Facebook kanaal, wat betekent dat de zender de sociale netwerksite maar beperkt kan gebruiken om verslag te doen van de inauguratie van Donald Trump.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 januari 2017

Het duurste aandeel ter wereld kost … $2,5 miljoen (per stuk)

Recent tikte het aandeel Berkshire Hathaway een mijlpaal aan van $250.000 per aandeel. Maar wie dacht dat het beleggingsvehikel van Warren Buffett het duurste aandeel ter wereld was, heeft het verkeerd. 2 aandelen hebben een nominale waarde die nóg hoger ligt, zelfs boven $2 miljoen.