EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2996 tot 3000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 2 juli 2017

Recordaantal burgers gedood door Amerikaanse coalitie in Syrie

De afgelopen maand zijn er in Syrië een recordaantal burgers om het leven gekomen als gevolg van bombardementen door de Amerikaanse coalitie. In de periode van 23 mei tot en met 23 juni vielen er naar schatting 470 burgerslachtoffers – waaronder 137 kinderen – bij luchtaanvallen op doelen van Islamitische Staat in Raqqa en Deir ez-Zor.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 1 juli 2017

Politieke meerderheid in Italië tegen sancties Rusland

De centrumrechtse partijen Forza Italia en Lega Nord wisten afgelopen week tijdens de lokale verkiezingen een meerderheid te behalen, waarmee de kansen voor een centrumrechtse coalitie tijdens de verkiezingen van volgend voorjaar toenemen. De Italiaanse kiezer straft de centrumlinkse coalitie af voor verschillende politieke keuzes, zoals het steunen van de sancties tegen Rusland. Maurizio Gasparri, vicepresident van het Italiaanse Senaat, gaf de volgende verklaring tegenover Sputnik.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Column: Leen je rijk!

Het idee dat je eerst moet sparen voordat je iets kunt kopen beschouwde ik als iets vanzelfsprekends, totdat ik begon met studeren en opeens bijna gratis geld kon lenen van de IB-Groep (later DUO genoemd). Dat werd zelfs zo aantrekkelijk gemaakt dat het loonde om maximale studiefinanciering op te nemen en dat geld vervolgens op een spaarrekening te parkeren tegen een hogere rente.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Poetin verlengt embargo op landbouwproducten uit EU

De Russische president Vladimir Poetin heeft vandaag het embargo op voedselproducten uit westerse landen verlengd tot eind 2018. Dat embargo is een reactie op het Amerikaans-Europees sanctieregime tegen Rusland wegens de crisis in Oekraïne en de door de betrokken landen als illegaal bestempelde Russische annexatie van het schiereiland Krim én wegens de niet-implementatie van de akkoorden van Minsk over de Donbass-regio. Eveneens vandaag besloot de Europese Commissie haar steun aan de Europese fruitproducenten te verlengen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

7 dingen die succesvolle mensen doen in de zomer en luie mensen niet

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor de ene een reden om zich te laten gaan, voor de andere het ideale moment om aan zijn succes van morgen te werken. De zomer is niets anders dan een seizoen met een andere temperatuur. Op uitzondering van enkele ‘zomerse’ evenementen is er geen excuus om niet aan je toekomst te werken.

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor de ene een reden om zich te laten gaan, voor de andere het ideale moment om aan zijn succes van morgen te werken. De zomer is niets anders dan een seizoen met een andere temperatuur. Op uitzondering van enkele ‘zomerse’ evenementen is er geen excuus om niet aan je toekomst te werken.

De zomer is het ideale moment om een voorsprong op te bouwen op anderen die liever lui zijn. Succesvol worden betekent alvast niet dat je de zomer vrij moet nemen. Succesvol worden betekent dat je aan je succes moet werken. Een zonnetje aan de hemel is geen excuus om dat te laten vallen.

Zo spenderen succesvolle mensen hun zomer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs