EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29956 tot 29960
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Groei economie China vlakt af naar 7,5 procent

De groei van de Chinese economie is in het tweede kwartaal van dit jaar afgevlakt naar 7,5 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die de Chinese overheid maandag heeft bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Economische problemen door bemoeizucht van de Staat

 De economische en sociale problemen in onze maatschappij worden niet veroorzaakt door de vrije markt, maar door bemoeizucht van de Staat. Een welvarende, sociale en vredelievende wereld is alleen mogelijk als we het juk van de Staat van ons afschudden en kiezen voor vrijwillige samenwerking.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Portugese partijen geven zich week om crisis te overwinnen

De drie grote politieke partijen in Portugal hebben zichzelf één week de tijd gegeven om een compromis te vinden en het land, dat economisch in slechte papieren zit, uit de politieke crisis te halen. Het is daar twee weken geleden in verzeild geraakt door het ontslag van twee sleutelministers. Die waren het oneens geraakt over de besparingen die het Iberische land hebben opgezadeld met een recordwerkloosheid en een fikse recessie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 14 juli 2013

Interessante Bitcoin alternatieven

BIPS, a Bitcoin payment processor based in Canada and Denmark, has just announced a new ...The post BIPS: Buy Bitcoins In Denmark With Your Mobile Phone appeared first on Bitcoin Magazine. […]

Lees verder op bitkoers.nl
Geplaatst op: zondag 14 juli 2013

Bedrijven massaal falliet verklaard

Bedrijven worden massaal failliet verklaard

Bedrijven worden massaal failliet verklaard

Van januari tot en met juni 2013 is een recordaantal faillissementen van bedrijven en instellingen uitgesproken. Bij 4 op de 10 faillissementen betrof het een bedrijf uit de bouw of de handel. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder op gelddorst.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs