EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29961 tot 29965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Stichting KPN heeft meerderheid stemmen

De Stichting Preferente Aandelen B KPN heeft de meerderheid van het stemrecht bij KPN verkregen. Dat bleek woensdag uit een melding van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Nederland daalt op concurrentieranglijst

Nederland is drie plaatsten gedaald op de ranglijst van meest concurrerende economieën die jaarlijks door het World Economic Forum (WEF) wordt samengesteld. Van de vijfde plaats zakte Nederland dit jaar naar plek acht. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Bouw eens een huis… met een 3D printer!

Steeds meer producten worden gebouwd met een 3D printer. Ontwerpen die vroeger ondenkbaar waren, worden via 3D printing geproduceerd. De ontwikkelingen op vlak van 3D printing kennen geen maat meer.

Of wat dacht u van de bouw van een huis met een 3D printer? Klinkt waanzinnig? Helemaal niet, zo blijkt uit onderstaande filmpje.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Buitenlandse banken willen onze hypotheken niet

Buitenlandse banken melden zich nog steeds vrijwel niet voor Nederlandse hypotheken. De markt is daarvoor nog steeds onvoldoende aantrekkelijk voor buitenlandse partijen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

'1,8 miljard bezuinigen bij kindregelingen'

DEN HAAG - In het huidige ingewikkelde stelsel van kindregelingen kan 1,8 miljard euro worden bezuinigd. Ambtelijke werkgroepen dragen daarvoor vijf verschillende varianten aan.

Het huidige stelsel is gegroeid sinds 1938 en bestaat inmiddels uit elf verschillende regelingen, waaronder de kinderbijslag, het kindgebonden budget, de kinderopvangtoeslag en de inkomensafhankelijke combinatiekorting. In totaal kost het systeem de overheid nu 9,1 miljard euro.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs