EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29966 tot 29970
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Duitse bank koppelt met Bitcoinplatform

De Duitse Fidor Bank sluit een samenwerking met handelssite Bitcoin.de. Klanten van de dank krijgen zo een directe, lokale, veilige route naar een handelssite om deze alternatieve valuta te kopen.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Obligatiehouders willen schikken met SNS

De Stichting Obligatiehouders SNS wil schikken met minister Dijsselbloem om een langdurig en kostbaar juridisch gevecht over compensatie te voorkomen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Wat positivisme graag!

Weet je waar ik blij om ga zijn nu ik twee weken vakantie neem en nog maar minimaal met nieuws in het algemeen en IT-nieuws in het bijzonder zal bezig zijn? Ik ga me een stuk minder ergeren aan het negativisme dat ik in artikelen, nieuwsbrieven en blogs lees. Kunnen we ons eindelijk eens een wat zonniger blik aanmeten? Een beetje positivisme?

Lees verder op blogit.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Nederlandse werklozen werken in Duitsland

Steeds meer werkloze Nederlanders gaan in Duitsland werken. Nu de werkloosheid in grensgemeenten boven de tien procent ligt nemen steeds meer mensen de stap.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Armste gepensioneerden krijgen te weinig geld

De minimumuitkering voor gepensioneerden zit nog altijd onder de armoedegrens en ligt een stuk lager dan in Nederland en Frankrijk. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad op basis van becijferingen door het Centrum voor Sociaal Beleid van de Universiteit Antwerpen, gevalideerd door de Studiecommissie voor de Vergrijzing.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs