EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29966 tot 29970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Doug Casey “We zitten in het midden van de grootste bubbel ooit”

Volgens Doug Casey komen we in buitengewoon tumultueuze periode in de geschiedenis terecht als de moeder der bubbels leegloopt. We zitten nog steeds in het midden van de grootste bubbel te allen tijde. Het is groter dan de dotcom-bubbel, groter dan de vastgoedbubbel, ... het is de obligatiebubbel. Als de rentevoeten gaan stijgen, zal dit een catastrofe betekenen voor de grootste markt ter wereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Ron Paul: “De goudprijs zal exploderen”

Ron Paul is een voormalig US Congressman en een zeer gerespecteerde man met gefundeerde inzichten voor de goudmarkt. Hoewel de goudprijs op korte termijn kan fluctueren, is er op lange termijn maar een richting mogelijk volgens Ron Paul, en dat is recht omhoog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Al meer dan 10.000 kmo-jobs verloren sinds begin van jaar

Het jobverlies in kmo's blijft aanhouden. In het tweede kwartaal van 2013 was er een daling van de tewerkstelling met 0,24 pct. In de periode voordien was al sprake van een daling met 0,4 pct. Dat blijkt uit cijfers van hr-dienstverlener SD Worx. Beterschap is bovendien niet meteen in zicht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Ecuador laat olieboringen Yasuni National Park toe

Ecuador heeft het door de Verenigde Naties gesteunde plan om geld in te zamelen zodat olieboringen in onaangetaste delen van Yasuni National Park in het Amazone regenwoud niet nodig zouden zijn, de rug toegekeerd. Volgens president Rafael Correa omdat rijke landen het initiatief onvoldoende hebben gesteund en zodoende Ecuador geen andere keus laat. De overheid heeft de plannen om olieboringen te gaan doen in het oosten van het park goedgekeurd en de werkzaamheden zullen ergens de komende weken van start gaan.

Lees verder op piepvandaag.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs