EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29976 tot 29980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Opmerkelijk weinig paniek over serieus lek Fukushima.

Voor de zoveelste keer in twee jaar blijkt dat de kerncentrale in het Japanse Fukushima out of controle is. Al twee jaar lang volgt het ene incident op het andere en al twee jaar lang lukt het niet om de centrale veilig te krijgen. Er is nu wederom en meer nog dan bij vorige incidenten een ernstige situatie ontstaan, dat vinden zelfs de Japanners. De Japanse toezichthouder op kerncentrales heeft de beschadigde kerncentrale waaruit opnieuw radioactief water weglekt opgeschaald van categorie 1 naar categorie 3 van de INES-schaal voor nucleaire incidenten. Categorie 3 staat voor een 'serieus incident'.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Ook EU-commissaris Rehn spreekt van nieuwe hulp aan Griekenland

Europees commissaris voor Economische en Monetaire Zaken Olli Rehn sluit niet uit dat er een nieuw hulppakket komt voor Griekenland. In een interview met het Finse dagblad Helsingin Sanomat oppert Rehn vandaag een verlenging van de looptijd van de kredieten die het noodlijdende land kreeg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Nieuwe Fed-president mag de borst nat maken!

De nieuwe Fed-president – we gebruiken bewust het woord topman niet, het zou namelijk wel eens een vrouw kunnen worden – hoeft niet te vrezen voor verveling. Er is werk aan de winkel want de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank moet worden bijgevijld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Vrouwen frauderen minder dan mannen tijdens het werk

Vrouwen frauderen minder dan mannen tijdens het werk

Vrouwen frauderen minder dan mannen tijdens het werk

Vrouwen zijn een stuk minder betrokken bij fraude en bedrijfscriminaliteit dan mannen. Bij recente bedrijfsfraudezaken in de Verenigde Staten waren in veel gevallen geen vrouwen schuldig bevonden. Indien zij er toch schuldig van waren, was dit telkens in een ondergeschikte rol en waren er altijd mannen bij betrokken. Dat blijkt uit een onderzoek van de Pennsylvania State University naar 83 Amerikaanse fraudegevallen in de laatste tien jaar waaraan 436 mensen deelnamen.

Lees verder op vacatures.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Betekent de (halve) exit van Paulson dat het ergste voor het goud achter de rug is?

De talk of the town op de beurs van Wall Street was vorige week het bericht dat John Paulson zijn posities in het goud drastisch had afgebouwd. Deze hedge fund manager staat bekend als een koppige jongen die rotsvast geloofde (en waarschijnlijk nog gelooft) in de toekomst van het goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs