Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 29986 tot 29990
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Verliezen de centrale banken de controle?

Tot en met de maand april leek alles koek en ei voor de centrale banken. De aandelenmarkten konden alleen maar stijgen, zeker in Japan en de Verenigde Staten, de huizenprijzen trokken terug aan,... iedereen was positief. Als kers op de taart ging de goudprijs nog onderuit ook. Maar in de maand mei heeft alles een grote bocht gemaakt. Verliezen de centrale banken hun controle op de markten?

Bron: youtube.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Rabobank: De huizenmarkt is een zeepbel.

De Rabobank weet heel goed dat de huizenmarkt een bubbel is. Piet Moerland zegt het zelf...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Er is geen goud meer!!

Steve Quayle is al 20 jaar een makelaar. Hij doet zijn verhaal aan SilverDoctors over de huidige gang van zaken op de goudmarkt. Nadat Steve Quayle door zijn handelaar aan de deur werd gezet aangezien hij teveel in fysiek goud en zilver zit, was hij gedwongen zelfstandig te worden. Maar het meest interessante is dat Steve Quayle meermaals verzocht zijn goud en zilver te verhuizen, zonder succes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Elon Musk: “Apple heeft veel cash”

Elon Musk is iemand die ze een “serial entrepreneur” noemen. In 2002 verkocht hij nog PayPal aan eBay voor $ 1,5 miljard. Nu scheert hij hoge toppen met zijn bedrijf Tesla Motors, het aandeel verdubbelde al in waarde de laatste maanden en rapporteerde de eerste zwarte cijfers in het eerste kwartaal van dit jaar. Maar hoe ziet hij de toekomst van Tesla?

Naast Tesla is Elon Musk ook voorzitter van SolarCity en is hij CEO van Space Exploration, maar Tesla Motors is momenteel zijn paradepaardje. Gezien zijn historie met PayPal is het dus niet ondenkbaar dat Musk ooit Tesla Motors verkoopt aan een ander groot bedrijf.

Apple of Google?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

10 signalen dat de Amerikaanse economie vertraagt

De Amerikaanse consument tankt meer vertrouwen. Er wordt voor volgend jaar een economische groei voorspeld van meer dan 3 % in de Verenigde Staten, en toch zijn er tekenen aan de wand dat het zover niet zal komen. De Verenigde Staten zit al jaren vast in een "muddle through" economie zoals John Mauldin het zegt, en niets wijst erop dat dit snel zal veranderen.