EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29986 tot 29990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Column Kees de Kort | Ondanks tekenen van herstel blijft de consument op de kleintjes letten

Ondanks tekenen van herstel van de Nederlands economie viert de somberheid bij de consument troef, denkt economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

China richt kleine banken op voor financiering MKB

De Chinese economie is in grote mate afhankelijk van het MKB. Het MKB is goed voor 60% van China's bruto binnenlands product en ongeveer 75% van de nieuwe banen in het land, aldus Reuters. Net als in Europe heeft het MKB echter last van de zwakkere mondiale vraag en strenge kredietvoorwaarden.

Lees verder op banken.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Goud gaat rechtstreeks van GLD naar China

Tekoa Da Silva van Bull Market Thinking heeft veel gesprekken en connecties binnen de goudsector. Volgens een van zijn contacten bij een shipping desk wordt het goud van de goud ETF GLD door een grote speler onttrokken en rechtstreeks verscheept naar Azië en China in het bijzonder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

René Tissen: ‘Geef Nederland een bailout met terugwerkende kracht’

Er is een ongebruikelijke, maar alleszins verdedigbare manier om de enorme druk waaronder de Nederlandse economie en de Nederlandse samenleving staat te verminderen en misschien zelfs weg te nemen. Nederland moet bevrijd worden van het schuldenjuk. Via het achteraf inroepen van Europese steun. Het plan komt er op neer dat het kabinet Rutte II alsnog aan Europa om een bailout van de financiële sector moet vragen. Met terugwerkende kracht wel te verstaan. Nederland heeft op eigen kracht en vanuit eigen soevereiniteit haar banken gered en daarmee de ineenstorting van het financiële systeem in Europa voorkomen. Daar moet Europa een prijs voor betalen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Duitse investeerders optimistischer dan verwacht

Het Duitse investeerdersvertrouwen is in augustus meer dan verwacht gestegen. Het toenemende optimisme over de mogelijke uitweg uit de economische crisis in Europa is hier niet vreemd aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs