Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29991 tot 29995
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Georges Soros is niet de enige die nog gelooft in goudmijnaandelen

Michael Ballanger, director of wealth management bij Richardson GMP, treedt Georges Soros bij in het geloof dat de goudmijnaandelen het ergste achter de rug hebben. Door de stimuli van de centrale banken zijn bijna alle globale activa gestegen tot hoge waarderingen, het is dan niet ongewoon als tegendraadse belegger om te investeren in de meest ondergewaardeerde activa van het moment zegt Ballanger aan The Gold Report...

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Aantal wanbetalers hypotheek toegenomen

Het aantal huizenbezitters met een betaalachterstand op hun hypotheek is in de eerste maanden van 2013 toegenomen. Door een stijging van 25 procent loopt nu twee procent achter met de afbetalingen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Eindelijk weer meer woningen verkocht

Het aantal verkochte woningen in Nederland is vorige maand uitgekomen op 8333, een daling van ruim 18 procent vergeleken met mei vorig jaar. Vergeleken met de voorgaande maand april is er echter sprake van een stijging van ruim 27 procent.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Inmiddels 19,4 miljoen werklozen in Eurozone

Dat is het hoogste aantal sinds 2006. Het aantal mensen met een baan in de eurozone daalde in het eerste kwartaal van 2013 met 1% op jaarbasis. Niet geheel verrassend gaat het vooral slecht met de arbeidsmarkt in Griekenland, Spanje, Portugal en Cyprus.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Dit moet je zien om te geloven! Met 10.000 in de rij om goud te kopen

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Onderstaande fotoreportage van Zerohedge toont aan hoe ze in China met zijn tien duizenden staan aan te schuiven om goud te kopen. Wie dacht dat de vraag naar fysiek goud zou afkoelen nu de prijs stabiliseert, heeft het verkeerd. Het zijn blijvende solden op de goudmarkt en de vraag naar fysiek goud zal niet snel verdwijnen.