EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29996 tot 30000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Historische crash in aantocht voor de S&P 500

De enige zekerheid die er bestaat op de financiële markten is dat de indexen bewegen van overwaardering naar onderwaardering en vice versa. Onderstaande grafiek laat de S&P 500 zien sinds 1871 gebaseerd op het reële maandelijkse gemiddelde van de dagelijkse slotkoersen. De regressielijn laat een duidelijke stijging zien met daar rond over- en onderwaarderingen. Deze regressielijn komt overeen met een gemiddelde jaarlijkse return van 1,74 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

“Goud naar nieuwe records, ook in gemanipuleerde markten”

Marc Faber, auteur van het "Gloom, Boom & Doom Report," is een gerespecteerd man met een uitgesproken menig. Hij geeft vaak interviews aan CNBC en aan Bloomberg TV. Dit zijn enkele antwoorden die hij recent gaf over de markten, aldus Seeking Alpha.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Duitse export gedaald in eerste helft 2013

De export van Duitsland is in de eerste helft van dit jaar met 0,6 procent gedaald naar 547,4 miljard euro. Dat maakte het Duitse federale bureau voor de statistiek woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Nu niet kijken, maar… Turnaround in China is al begonnen

Zelfs een gerespecteerde krant als de Wall Street Journal kan af en toe de bal misslaan. We kregen een exemplaar van deze krant in handen met de veelzeggende titel “Emerging World Loses Growth Lead”. Die titel refereert op de 1ste plaats naar China waar de economie wat twijfels heeft doen rijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Spaanse huizenprijzen nog altijd in vrije val

De Spaanse huizenprijzen zijn sinds de piek gemiddeld 36,6% gedaald. Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s verwacht overigens dat de Spaanse huizenprijzen in 2014 met nog eens 14% zullen dalen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs