EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 301 tot 305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

Een blik achter de schermen van een cryptomijn in IJsland

Kitco nieuwsanker, Daniella Cambone, ging op bezoek bij de HIVE Blockchain Technologies cryptocurrency mining in IJsland. De cryptomijn is er gelegen op een vulkaan. Het koude klimaat en de aanwezigheid van groene energie maken IJsland perfect voor het mijnen van cryptomunten. Deze video geeft een blik achter de schermen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

Paypal CFO : “Bitcoin te volatiel voor winkeliers en handelaren”

John Rainey, CFO van de betaalmaatschappij PayPal, beweert dat de prijsvastheid van de bitcoin te wispelturig is waardoor de digitale munt niet kan gebruikt worden als effectief betaalmiddel, althans voor winkeliers en handelaren. De bitcoin, maar ook andere digitale munten, zijn volgens Rainey momenteel te volatiel om zekerheid te bieden. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

De 2e grootste aandelenmarkt van Duitsland gaat Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple aanbieden

Er beweegt heel wat onder de grote aandelenbeurzen wereldwijd. Börse Stuttgart, de 2e grootste aandelenmarkt van Duitsland en een van de grootste in Europa, gaat zich nu ook bezighouden met het verhandelen van cryptomunten. Later dit jaar hoopt Börse Stuttgart een app klaar te hebben die de handel in cryptomunten veel gemakkelijker moet maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

Huizenmarkt VS gaat rentestijging merken

De Amerikaanse detailhandelsverkopen sukkelden in april een beetje door, na de topmaand maart. Het zijn vooral de online verkopen die nog voor wat positieve signalen zorgden, zegt macro-econoom Kees de Kort. En dan is er nog de hypotheekrente, die langzaam maar zeker oploopt - in navolging van de obligatierente. 'Je zou zeggen dat dat consequenties moet krijgen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

7 redenen waarom mensen nog steeds het crypto-licht niet zien

Wij hebben al enkele jaren het licht gezien wat cryptomunten betreft, maar niet iedereen is even snel overtuigd. En dat is jammer, want er zijn veel interessante en boeiende dingen waar te nemen in de cryptowereld. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom mensen niet overtuigd geraken. Heb jij het crypto-licht al gezien? Of laat jij jou verblinden door een van deze ‘excuses’?

Dit zijn de voornaamste redenen waarom een meerderheid nog steeds in het donker tast wat cryptomunten betreft. Zo zien ze een lucratieve business aan hun neus voorbij gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs