Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 301 tot 305
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Kom op 8 februari naar onze lezing "Bitcoin en Cryptocurrencies" in Eindhoven

Kom naar onze lezing Bitcoin en Cryptocurrencies in Eindhoven Bitcoin en cryptocurrencies zijn hot. Wil jij aan deze ontwikkelingen deelnemen maar loop je nog met vragen rond? Kom dan naar onze bijeenkomst Bitcoin en Cryptocurrencies op 8 februari in Eindhoven. We gaan uitleggen hoe Bitcoin werkt en leren we je hoe je veilig kunt kopen/verkopen en bewaren. Daarnaast praten we je bij over de belangrijkste ontwikkelingen in Bitcoin van de komende tijd. Het wordt een interactieve sessie met volop ruimte voor vragen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 18 januari 2018

'Duitsland en Frankrijk komen met regels voor Bitcoin'

Frankrijk en Duitsland zullen tijdens de G20-top in maart gezamenlijke voorstellen doen voor regelgeving voor cryptovaluta, zoals de Bitcoin.

Het zou gaan om een gezamenlijke analyse van de risico's van de Bitcoin, in combinatie met voorstellen voor regelgeving. Om welke voorstellen het precies draait, is nog niet bekend.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 18 januari 2018

Rusland wil spoorbrug naar Japan aanleggen

Rusland zou bereid zijn miljarden te investeren in de aanleg van een nieuwe spoorbrug richting Japan. Eind deze maand wordt een nieuw rapport verwacht over de haalbaarheid van dit project, waarmee in de toekomst mogelijk goederentreinen en passagierstreinen tussen Rusland en Japan kunnen rijden.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 18 januari 2018

In Zuid Korea komt de bevolking in opstand tegen mogelijke cryptocurrency-regulering

In Zuid Korea komt de bevolking in opstand tegen mogelijke cryptocurrency-regulering Zuid Korea heeft zich de afgelopen tijd ontpopt tot één van de grootste cryptocurrency markten. Naar verluidt heeft bijna 1 op de 3 koreanen wel eens in cryptocurrency gehandeld. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat er plannen waren om Bitcoin exchanges te gaan verbieden maar tot nu toe lijkt het er alleen op dat de exchanges strenger gereguleerd gaan worden. Na een hoop onrust heeft de minister president ondertussen verklaard dat er geen verbod zal komen op cryptocurrencies.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 18 januari 2018

"Ik voel me de winnaar van een loterij": Finnen experimenteren met basisinkomen van gratis geld en vrijheid

Als eerste land in de wereld doet Finland een onderzoek naar de invoering van een soort basisinkomen. Minder regels, meer vertrouwen: hoe bevalt dit de deelnemers aan het experiment?

“Ik dacht, dit is een grapje”, zegt Mika Ruusunen (47) met zijn regenjas nog aan in een koffiebar in Tampere, een industriestad in het zuiden van Finland. Hij had net een week een nieuwe baan toen hij van de Finse uitkeringsinstantie Kela hoorde dat hij was uitgekozen voor het nationale experiment met het basisinkomen. “Ze zeiden gefeliciteerd, maar je mag dat basisinkomen van ons houden.”