Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 301 tot 305
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Segwit2x: Een overbodige, gevaarlijke, poging om Bitcoin te controleren

Segwit2x: De zoveelste poging tot vijandige overname van Bitcoin Segwit2x is een overeenkomst, gesloten tussen grote spelers in de Bitcoin wereld. Hierdoor kan er binnenkort weer een nieuwe Bitcoin-kloon ontstaan. Er is een hoop ruis rondom segwit2x maar wat ons betreft is het simpel: Segwit2x is overbodig en een vijandige overname van Bitcoin welke de open, decentrale en censuur-bestendige natuur van Bitcoin ernstig in gevaar zal brengen. Naast alle nadelen toch een potentieel voordeel: er vallen misschien, net zoals bij Bitcoin Cash, wel weer wat nieuwe bitcoins mee te verdienen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Niets meer dan ‘een aperitiefje’: om de 19 minuten verlaat een bedrijf Catalonië

Sinds begin deze maand hebben 917 bedrijven de Spaanse deelstaat Catalonië verlaten als gevolg van de politieke onzekerheid. Dat blijkt uit cijfers die het handelsregister van de deelstaat vrijgeeft. Tussen maandag en woensdag van deze week ging het om 298 bedrijven. Indien enkel wordt rekening gehouden met weekdagen verlaat elke 19 minuten een bedrijf Catalonië.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Amerikaans minister vreest dat tweede 9/11 op komst is

De Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Elaine Duke gelooft dat er een tweede 9/11 zit aan te komen. Volgens haar zijn IS-militanten een heel zware aanslag aan het beramen. De recente aanslagen zouden maar “een kleine voorbode” zijn. Ze is er ook zeker van dat er weer vliegtuigen zullen worden gekaapt om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Supercomputer van Google is véél slimmer dan de mens

Onder de noemer: trends:

Het menselijke brein is niets meer tegen artificiële intelligentie. Zo wist een zelflerende computer van Google zichzelf te bekwamen in het complexe bordspel Go. In een match tegen de beste menselijke speler van de wereld won de computer met groot gemak.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Karel betaalt slechts 250 euro per jaar voor verwarming én warm water. Dit is zijn geheim!

Amper 250 euro, goed voor de aankoop van 1 ton houtpellets. Meer heeft Karel Beuckelaers uit Herent niet nodig om de winter door te komen. Hij deelt zijn beste tips met Livios!