EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30011 tot 30015
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

De populairste trade van het moment: dump goudmijnen!

We waren er al uit dat dit het algemene sentiment was, maar gisteren kregen we de bevestiging van het massamedium Yahoo Finance…goudmijnaandelen zijn de meest gehate belegging in jaren!

In Breakout, een veel bekeken trading-TV-programma van de website, wordt voor het eerst uitgepakt met ‘The Trade’, een nieuw tradingsegment. De eerste en populairste trade van het moment is om goudmijnaandelen te dumpen (lees: shorten).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

10.000 elektrische auto's in Nederland

Eind juni werd in Nederland de grens van 10.000 elektrische voertuigen doorbroken. Om precies te zijn waren er 10.049 elektrische voertuigen geregistreerd.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Wordt dit de ‘moeder der short squeezes’ in goud?

Het ziet er stilaan naar uit dat de markten inzien dat er GEEN tapering komt door de Fed… en waarom kijken we bij Slim Beleggen daar niet raar van op?

De Fed is voorlopig met handen en voeten gebonden aan haar opkoopschema van Amerikaanse schuld, want niemand anders moet dit schuldpapier nog hebben. De Amerikaanse centrale bank is tegenwoordig goed voor het grootste deel van de staatsobligatiemarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Chinezen zullen vluchten in goud (met alle gevolgen van dien)

Chinezen zullen op zoek gaan naar een nieuwe vluchthaven en daar zal de goudprijs van profiteren. Sudakshina Unnikrishnan, commodities analyst bij Barclays Research, denkt dat de Chinezen weer goud gaan kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Grootste bank ter wereld is nu ook Chinees

Acht jaar geleden bekleedde de Chinese bank ICBC (Industrial and Commercial Bank of China) de 32-ste plaats in de globale top 1000 van banken, waarbij rekening wordt gehouden met beurskapitalisering en activa.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs