EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30011 tot 30015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Het is een goed moment om deze aandelen te kopen

Jeremy Grantham voorspelde in 2001 dat de Amerikaanse aandelen de slechtste activa gingen zijn de komende 10 jaren, ... en hij had gelijk. Maar straffer nog, hij voorspelde de volgorde van 11 grote activaklasse op hun prestaties en ook die had hij grotendeels juist. Nu doet Grantham voorspellingen voor de komende 7 jaren en hij voorspelt een sterke outperformance voor de groeilanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Zilver op weg naar pre-crashniveau van $ 28

Na maanden en maanden van opeenvolgende dalingen is de zilvermarkt aan een herstelbeweging begonnen. De zilvermarkt werd dan ook gekenmerkt door extreme omstandigheden: extreem lage waardering, technische steun en een extreem negatief sentiment. Dit kan de zilverprijs terug naar het pre-crashniveau van $ 28 brengen volgens The Growth Stock Wire.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

“Goud biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van goud en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de goudprijs stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons goud te doen kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Duitsland eerste land dat Bitcoin erkent als betaalmiddel

Duitsland is het eerste land dat de digitale munteenheid Bitcoin als officieel betaalmiddel erkent. Hoe het zit met belasting is nog niet duidelijk.

Duitsland is het eerste land dat de digitale munteenheid Bitcoin als officieel betaalmiddel erkent. Hoe het zit met belasting is nog niet duidelijk.

Op vragen van Kamerlid Frank Schaeffler antwoordt het ministerie van Financiën dat Bitcoin een rechtmatig betaalmiddel is. Daarmee is Duitsland het eerste land dat de digitale munt als zodanig erkent.

In de Verenigde Staten is Bitcoin door een rechter wel al als reguleerbare valuta aangemerkt, maar de Amerikaanse overheid heeft zich nog niet over de munt uitgelaten.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Probleemkredieten in Spanje nemen verder toe

De hoeveelheid slechte leningen bij Spaanse banken is in juni verder gestegen. Dat blijkt uit cijfers die de centrale bank van Spanje maandag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs