EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30026 tot 30030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar goud groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de goudprijs een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar goud in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar goud terugvalt missen dus elke grond van waarheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Fed ziet veel zwakke plekken bij de 18 grootste banken van de VS

De Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, ziet bij de grootste banken in de Verenigde Staten nog verschillende zwakke plekken die aandacht nodig hebben. Dat blijkt uit een rapport van de Fed over de achttien grootste banken van de VS, dat vandaag naar buiten werd gebracht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Bitcoin als ruilmiddel

Folks, it’s time to evolve. That’s why we’re troubled. You know why our institutions are failing us, the church, the state, everything’s failing? It’s because, um – they’re no longer relevant. We’re supposed to keep evolving. Evolution did not end with us growing opposable thumbs. You do know that, right? —  Bill Hicks

Lees verder op vrijewereld.org
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Wordt Fukushima toch nog de grootste ramp uit de geschiedenis?

Het heeft lang geduurd voordat men actie onderneemt voor wat betreft het zwaar beschadigde gebouw van Reactor 4 in Fukushima. Maar er zullen nu toch pogingen worden ondernomen om de gebruikte brandstofstaven uit het zwaar beschadigde gebouw te halen en over te brengen naar een veiligere plaats, al is dit niet zonder gevaar volgens gewoon-nieuws.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Is dit het grootste bewijs dat JP Morgan geen goud meer heeft?

Eerder was er al het bericht dat JP Morgan zich wil ontdoen van zijn tradingactiviteiten in grondstoffen. JP Morgan is volgens geruchten een van de grootste "manipulators" op de grondstoffenmarkt nadat het Bear Stearn voor een appel en een ei kon overnemen. Nu blijkt dat JP Morgan (Chase) ook zijn gebouw, 1 Chase Manhattan Plaza, wil verkopen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs