EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30031 tot 30035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

De wereldinflatie is begonnen, politici moeten vluchten voor woede burgers ( film)

De wereldinflatie is begonnen, politici moeten vluchten voor woede burgers ( film)

De wereldinflatie is begonnen, politici moeten vluchten voor woede burgers ( film)

” Een paar nachtjes slapen ”  en dan zal het uiteindelijk ook in ons land onrustiger worden. De Nederlander die zich in de steek gelaten voelt door een compleet falende politiek van incapabelen die tegen beter weten in ( of juist met opzet ? ) trachten met sussende woorden en leugens de burgers rustig te houden, begint in te zien dat hetgeen mannen als Rutte, Dijsselbloem en hun voorgangers met vooraan Jan Kees de Jager en Jan Peter Balkenende hen hebben voorgehouden, pure leugens zijn. Leugens bedoeld om het eigen ingerichte ” koninkrijkje” in stand te houden door het geven van schone beloftes, die zoals al langer mag worden geconstateerd helemaal niets waard zijn. 

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Oorlogsschepen VS naderen Syrië.

Amerikaanse oorlogsschepen trekken dichter naar Syrië toe nu president Obama het Pentagon opdracht heeft gegeven de militaire opties te bekijken voor de Verenigde Staten in Syrië. De berichten dat Syrië chemische wapens tegen burgers heeft ingezet zijn de reden dat deze stap wordt genomen, zei de Amerikaanse minister van defensie Chuck Hagel.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Ondernemersvertrouwen op hoogste peil in anderhalf jaar

Het ondernemersvertrouwen heeft tijdens de maand augustus een niveau van -8,6 punten bereikt, tegenover -12 punten de maand voordien. Dat blijkt uit de conjunctuurbarometer van de Nationale Bank van België (NBB). Daarmee wordt voor de tweede maand op rij een versterking van het vertrouwen van de ondernemers geregistreerd. Het ondernemersvertrouwen staat nu op het hoogste peil sinds februari vorig jaar. De verwerkende nijverheid en de handel toonden zich positiever over de vraag en de werkgelegenheid. De industrie ziet ook gunstige evoluties in de orders. In de dienstverlening aan bedrijven, waar een herstel werd opgemerkt na twee opeenvolgende dalingen, wordt gewag gemaakt van een positievere inschatting van het activiteitsverloop. In de bouwsector is er sprake van een status-quo. Daar is er wel een positieve evolutie in de vraagverwachting, maar dat wordt teniet gedaan door het ongunstige niveau van het orderbestand en de lagere benutting van beschikbaar materiaal. (MH)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Waar ligt het dieptepunt?

"Er zijn veel puinhopen in een natie," schreef Adam Smith. Zijn punt was dat het een lange tijd duurt voordat naties omvallen, zelfs als ze een wandelend lijk zijn geworden. En hij had zeker gelijk. Amerika kreeg honderd jaar geleden haar fatale klap in 1913 met de oprichting van de particuliere Federal Reserve Bank voor het beheren en uitgeven van US wettig betaalmiddel – dat ten onrechte geld wordt genoemd. Maar het diepste punt is nog niet bereikt. Dat is een langzaam proces, maar eigenlijk ook wel relatief snel in vergelijking met de Romeinen. Toen duurde het enkele eeuwen om op te blazen en in te storten.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Max Keiser en Stacy Herbert over

Max Keiser and Stacy Herbert discuss the Dutch blues and the pay per gaze advertising coming to a pair of glasses near you. Max proposes a scheme of mortgages collateralized by food stamps. In the second half, Max talks to Ann Pettifor of PrimeEconomics.org about the Alice in Wongaland economy in the United Kingdom where people borrow from payday lenders in order to live and, instead of lending to the economy, the economy is lending to banks. They also discuss interest rate apartheid, carry trades and public unrest.

Lees verder op rt.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs