EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30066 tot 30070
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Hypotheekrente sterk gedaald

De hypotheekrente is op het laagste niveau sinds 8 jaar gekomen. Voor hypotheken met een rentevaste periode van 1 tot 5 jaar stond de rente in die maand gemiddeld op 3,64 procent, blijkt uit cijfers van De Nederlandsche Bank. In juli 2005 stond de hypotheekrente voor het laatst op hetzelfde niveau.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

'Op weg naar een min of meer permanente depressie waarvan wordt aanvaard dat ze de norm is'

Het IMF stelde dinsdag voor de zoveelste keer zijn groeiprognose voor de wereldeconomie bij nadat bleek dat de economische groei in de belangrijke opkomende landen is teruggevallen. In de Financial Times vraagt Olivier Blanchard, de chief economist van het IMF, zich af of er niets meer aan de hand zou zijn dan een zware recessie:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Japanners kopen meer goud

Japanners tonen steeds meer belangstelling voor goud. Niet alleen groeide het grootste Japanse goud-ETF het afgelopen jaar al met 10%, ook wordt er steeds meer fysiek goud gekocht. Tussen januari en mei voerde Japan 2,5x zoveel goud in als vorig jaar. Particuliere beleggers zoeken bescherming tegen een verdere waardedaling van de yen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Meebetalen rekeninghouders wordt voorwaarde voor redden van banken

Alle Europese landen moeten straks financieel bijspringen als een Europese bank in de problemen komt. Maar eerst dienen zowel de rekeninghouders als de aandheelhouders een bijdrage te leveren aan het redden van een bank. Dat staat in de woensdag gepresenteerde voorstellen van het dagelijks bestuur van de EU. “Het is de bedoeling dat bankverliezen worden gedragen door aandeelhouders en crediteuren in plaats van door belastingbetalers”, meldt de Commissie. Dat betekent dat spaarrekeningen boven de 100.000 euro aangesproken worden om tekorten bij banken te dekken; de zogenoemde bail-in.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

IMF waarschuwt Suriname voor lagere goudprijs

De dalende goudprijs kan een zware rem zetten op de economische groei in Suriname. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport over het Zuid-Amerikaanse land.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs