Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 30071 tot 30075
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Werkloosheid Griekenland blijft stijgen

De werkloosheid in Griekenland is in het eerste kwartaal gestegen naar 27,4 procent, van 26 procent in het voorgaande kwartaal. Dat werd donderdag gemeld door het Griekse bureau voor de statistiek.

In dezelfde periode een jaar geleden zat nog 22,6 procent van de Griekse beroepsbevolking zonder betaald werk. Uit de cijfers blijkt dat het werkloosheidspercentage voor Griekse vrouwen met 31 procent aanzienlijk hoger ligt dan voor Griekse mannen (24,7 procent).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

François Hollande klopt zich op de borst: “De Eurozone-crisis is voorbij!”

Van François Hollande kan veel gezegd worden, maar niet dat hij de zaken niet door een roze bril bekijkt. Op reis in Japan haalde hij zowel de lokale als de Europese pers. François Hollande klopte zich op de borst met volgende verklaring: de Eurozone crisis is voorbij.

Op een meeting georganiseerd door de Nikkei media groep (inderdaad, de naamgevers van de Nikkei 225 Index) probeerde de Franse president de Japanse zakenwereld te overtuigen dat moment is aangebroken om in Europa te investeren, alle gevaar is er geweken.

Neemt Hollande zijn wensen voor werkelijkheid ?

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Het is officiëel: Griekenland is nu opnieuw een ontwikkelingsland

Griekenland moet het voorlopig niet enkel zonder openbare omroep stellen; het land is ook zijn status van ontwikkeld land kwijt. Indexsamensteller MSCI heeft het land opnieuw bij de ontwikkelingslanden opgedeeld - een absolute primeur - en geeft daar een aantal redenen voor. Die hebben vooral te maken met omvang en toegankelijkheid van de Griekse financiële markt.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Opmerkelijke waardeontwikkelingen vastgoed

Spanje, Ierland, Bulgarije maar ook Turkije en Dubai waren jarenlang ‘booming’, mede vanwege onder andere het hoge speculatieve gehalte. Dit houdt in dat de kopers veronderstelden dat de waarde van de woning alleen maar in waarde kon stijgen. ‘The Sky was the limit’.

De geschiedenis blijft zich herhalen, maar de populairste locaties bevinden zich in andere regio's. Op dit moment is Brazilië nog steeds bijzonder in trek. “Vastgoedbeleggers dienen snel te profiteren van de Braziliaanse vastgoedmarkt voordat andere Zuid-Amerikaanse kopers handelen,” zegt een vooraanstaand vertegenwoordiger (Savills) van investeerders.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Maak 100 % winst tegen januari met deze optie

De stijgende welvaart in de opkomende economieën zorgt ervoor dat deze bevolking steeds meer vlees eet zoals kip, varken of rundvlees. Dit vlees moet geproduceerd worden en daar is veel graan voor nodig. Een van de grootste graanproducenten ter wereld en een van de favorieten van Warren Buffett is Archer Daniels Midland Company (NYSE: ADM). Met een goede optiestrategie kan je 100 % winst realiseren op een half jaar tijd volgens The Daily Trade Alert...