EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30076 tot 30080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Handel Nasdaq stilgelegd wegens storing

De handel op Nasdaq, de op een na grootste aandelenbeurs van Amerika, is donderdag stilgelegd vanwege een technisch mankement. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Gerechtelijk onderzoek opgestart tegen ex-voorzitter Zwitserse centrale bank

Het openbaar ministerie in Zwitserland heeft een gerechtelijk onderzoek ingesteld tegen Philipp Hildebrand, voormalig voorzitter van de Zwitserse centrale bank. Dat meldt het openbaar ministerie in een persbericht. Hildebrand stapte begin 2012 op nadat hij genoemd was in een schandaal rond deviezenhandel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

CDNX breekt uit meerjarige neerwaartse trend

De Canadese CDNX index is deze maand uit zijn meerjarige neerwaartse trend gebroken. De index, met daarin een mandje junior mining aandelen waaronder exploratiebedrijven op zoek naar grondstoffen, piekte in maart 2011, en zat sinds augustus jl. vast in een neergaande trend. In deze tijd daalde de waarde van de index met meer dan 65%.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Amerikaanse obligatiemarkt blijft klappen krijgen, Wall Street blijft stoïcijns kalm

De Amerikaanse obligatiemarkt heeft gereageerd op de publicatie van betere macro-economische indicatoren. Die brengen namelijk het moment dichterbij dat de monetaire teugels verstrakt zullen worden. Sommige waarnemers gewagen zelfs van een drama dat zich op de bond markt aan het voltrekken is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Alles draait alleen maar om vertrouwen

Wanneer gaan we politici en media nu eens op hun verantwoordelijkheden wijzen? Het constante gemekker, gedraai, gelieg en bedrog neemt groteske vormen aan, terwijl men zich blijft verschuilen achter het zogenaamde feit dat economie geen exacte wetenschap is. Zoals ik niet in de toekomst kan kijken, kunnen zij dat ook niet. De tijden van het blijven roepen dat het “echt wel goed komt met die economie” zijn nu voorbij.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs