Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 30091 tot 30095
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

De cirkel voor Griekenland is rond: het land is opnieuw een ontwikkelingsland!

Vormt Griekenland de voorbode van wat ook de rest van Europa in een niet zo verre toekomst te wachten staat? De cirkel voor Griekenland is rond: het land is opnieuw een ontwikkelingsland geworden. Zeer tegen de zin van de Grieken zelf, die allesbehalve fier zijn op de nieuwe status.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

De nieuwe Europese tijdbom is tussen de 15 en 29 jaar oud

Adem AltanDe leiders van de EU-landen beslisten vorige week acht miljard euro te investeren in de strijd tegen de jeugdwerkloosheid en dat tot 2015.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Chinese industrie zwakt verder af

De groei van de Chinese industrie is afgelopen maand verder afgezwakt. Dat bleek vandaag uit twee toonaangevende indicatoren voor de industrie in 's werelds op een na grootste economie.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

8 bewijzen dat het de jongeren zijn die de factuur voor de crisis betalen... en wat er aan te doen

Nicolas AsfouriJongeren worden “royally screwed”, schrijft Simon Black in een gastpost op Zero Hedge en wel op deze acht manieren:

“Laat duidelijk zijn dat het oude adagium – studeer hard, haal goede punten, ga naar een goede school, vind een fantastische job en werk je op naar de top – niet langer van toepassing is,” besluit Black. Hij vernoemt tot slot twee opties voor jongeren om aan dit toekomstperspectief te ontsnappen:

Bron: infonu.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Schaliegas - splijtzwam van een natie

InfoNu.nl > Dier en Natuur > Milieu > Schaliegas - splijtzwam van een natie Schaliegas - splijtzwam van een natie Schaliegas is aardgas dat in schalies zit opgesloten, in kleisteenlagen in de ondergrond. De winning van schaliegas is in 2013 een onderwerp dat veel in het nieuws is. Groot bezwaar van het winningproces is het gebruik van chemicaliën die in het drinkwater kunnen komen. De schaliegasdiscussie splijt de natie.