EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30091 tot 30095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

PRISM-spionage kan Amerikaanse 'cloud' miljarden kosten

PRISM-spionage kan Amerikaanse 'cloud' miljarden kosten

PRISM-spionage kan Amerikaanse 'cloud' miljarden kosten

Nadat bekend raakte dat de Amerikaanse overheid spioneerde via het internet, is het vertrouwen in Amerikaanse cloud-bedrijven, zoals Google of Amazon, sterk terug gevallen. Het verlies voor die bedrijven wordt op 31 miljard dollar geschat.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Subsidie terugkerende bedrijven is weggegooid geld

De beweging om werk naar het verre Oosten uit te besteden lijkt om te keren, onder druk van aldaar stijgende lonen en van de stijgende transportkosten. Nederlandse gemeenten proberen daar nu nog wat versnelling in te brengen door het subsidiëren van nieuwe banen voor werknemers uit sociale werkplaatsen, waarvoor ze zelf geen geld meer hebben.

Lees verder op duurzaamnieuws.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Grieks ministerie beboet om datadiefstal

Het Griekse ministerie van financiën heeft een boete van 150 duizend euro gekregen omdat het er niet in is geslaagd de gegevens van miljoenen belastingbetalers afdoende te beschermen. De boete werd opgelegd door de Griekse privacywaakhond. De belastinggegevens belandden in handen van bedrijven.

Lees verder op fok.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Een basisinkomen voor iedereen

Elke inwoner van Cyprus zal vanaf juni 2014 een basisinkomen ontvangen, gebaseerd op de basisbehoefte van iedere burger en ieder huishouden.  Het zal ook de economisch zwakken recht geven op huisvesting, aldus president Anastasiades.  Veel gepensioneerden ook die nu niet of nauwelijks rondkomen zullen aldus meer krijgen.  Communisme revisited of een Lichtend Voorbeeld in zeer moeilijke tijden? De toekomst zal het uitwijzen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Nog geen herstel woningmarkt

De Nederlandse woningmarkt laat in de eerste zes maanden van 2013 nog geen teken van herstel zien. Er werden 45.202 woningtransacties geregistreerd door het Kadaster. Dat zijn er ruim 13.000 (ofwel 22,8%) minder in vergelijking met dezelfde periode in 2012.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs